Są małe kosze z foliową wkładką - tak jak w Polsce.
Różnica taka, że służą również do tego celu.
Ja na 10 kwater spotkałem się z takim napisem na 3.
bb84 napisał(a):Dzińdybry
wiem, że było... ale sezon urlopowy się zaczął wiec może są nowe doświadczenia w tej kwestii...
Jadę nie swoim samochodem (przez Serbia, Macedonia) w dowodzie całkiem inne nazwisko i teraz pytanie czy ktoś Wam kontrolował papiery od samochodu ? Czy mam brać jakieś upoważnienie ? po angielskiemu czy dać zarobić PZM ?
Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii nie koniecznie tylko tegoroczne.
Pozdrawiam
wiem, że było... ale sezon urlopowy się zaczął wiec może są nowe doświadczenia w tej kwestii...
Jadę nie swoim samochodem (przez Serbia, Macedonia) w dowodzie całkiem inne nazwisko i teraz pytanie czy ktoś Wam kontrolował papiery od samochodu ? Czy mam brać jakieś upoważnienie ? po angielskiemu czy dać zarobić PZM ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):Barber napisał(a):Witam.
Czy wie ktoś z forumowiczów, ile kosztuje zielona karta na granicy Macedonii ? ( mDirekt nie wydaje )
Podobno 50 euro za 14 dni