Hejka
...u mnie 61
http://www.youtube.com/watch?v=HkO0GAS3lac
Pozdrowiajom Kowolki
Kowal38 napisał(a):Hejka Grekomaniaki
...trochę ciepełka
...je tam gdo ?
Persa napisał(a):Witajcie
pozwole sobie napisac w tym watku, by nie zakladac nastepnego
nasze plany wakacyjne stoja w miejscu;-), od lat jezdzimy do cro i moze w tym roku tez tak bedzie
chociaz od jakiegos czasu przygladam sie grecji, pisalam juz o tym
nieststy sami troszke sie boimy jechac,chetnie przypielibysmy sie do kogos kto wybiera sie w tamte strony i ma jakies doswiadczenie
moze wspolnie poszukamy zakwaterowania? lub poprosimy taurusa
my + 9 latka
jesli sa chetni na wspolny wyjazd to piszcie
Na więcej osób wychodzi jeszcze taniej bo bez większego problemu po 8€ na głowę można coś wyszukać -oczywiście na miejscu,ale i tak wychodzi taniej jak w Cro,ale w ubiegłym roku i tu wynająłem w dwóch miejscach raz 45 i raz 40(2 plus 3)Torac napisał(a):jestem już po kompleksowych rezerwacjach - 5 nocy Pelion, 1 noc Kastri (Meteory) 5 nocy na Lefkadzie w Vasiliki i jestem zbudowany kosztami - za 2 osoby, początek lipca nie zapłaciłem więcej niż 28 euro . Tylko tranzyt za 30E ale to ze śniadaniem.
W Cro nie pamiętam takich cen no chyba że 99 rok - Primośten, ale to chyba jeszcze marki funkcjonowały.
Kowal - dzięki za letnie fotki , proszę o więcej.
Na forum greckim jest kalendarz wyjazdowy,może mniej uporządkowany jak ten na Cro,ale zawsze to coś.Wszelkie obawy są zbędne poczujesz się jak u siebie i to szybciej jak Ci się wydaje.My jedziemy na dwie rodziny tyle,że w ciemno i dzieciaki nieco starsze(najmłodsza 11l)Persa napisał(a):Witajcie
pozwole sobie napisac w tym watku, by nie zakladac nastepnego
nasze plany wakacyjne stoja w miejscu;-), od lat jezdzimy do cro i moze w tym roku tez tak bedzie
chociaz od jakiegos czasu przygladam sie grecji, pisalam juz o tym
nieststy sami troszke sie boimy jechac,chetnie przypielibysmy sie do kogos kto wybiera sie w tamte strony i ma jakies doswiadczenie
moze wspolnie poszukamy zakwaterowania? lub poprosimy taurusa
my + 9 latka
jesli sa chetni na wspolny wyjazd to piszcie