Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Grecja

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
WANDA.K
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) WANDA.K » 20.11.2011 20:03

Do taurus
Piszesz że na Lefkadzie miałeś tanie kwatery 40 - 50 euro ja chyba zle szukam. My tez nie szukamy wygód ma byc czysto, dobrze aby był jakis taras lub balkon, lodówka kuchenka. Słońce i morze. Boję sie jechac w ciemno aby nie stracić dnia na szukanie kwater. Zawsze na wakacje wybieralismy sierpień. Teraz ze względu na sezon wysoki w Grecji w sierpniu chyba pojedziemy w drugiej połowie lipca. na 14 dni napewno, ale miło byłoby ciut więcej. Też jezdzimy autem i lubimy zwiedzac i zagladać w rózne fajne miejsca, wiec jeżeli pamietasz adres kwatery lub miejscowośc to bardzo prosze o wiadomośc na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam. 8)
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 20.11.2011 20:24

WANDA.K napisał(a):... to bardzo prosze o wiadomośc na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam. 8)

Poszło na priv

Pozdrawiam
Nord*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nord* » 20.11.2011 23:03

taurus napisał(a):
WANDA.K napisał(a):... to bardzo prosze o wiadomośc na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam. 8)

Poszło na priv

Pozdrawiam

Witam kolegę z 3-city
Mógłbym prosić rownieź o dane na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dzięki :)
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 21.11.2011 06:52

To może jeszcze i ja poproszę o jakieś dane z Lefkady...
alexado13(małpisko)yahoo(kropka)co(kropka)uk

Dzięki!
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 21.11.2011 07:42

Witam

Panowie poszło na priv.

Osoby zainteresowane zapraszam po więcej informacji na forum greckie a po adresy na mój serwer - linka wysyłam pocztą bo to konto firmowe ;)
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 21.11.2011 07:55

Wielkie dzięki! Ależ tego jest... 8O
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 21.11.2011 08:02

Proszę bardzo.

Trochę się tego uzbierało.

Próbuję też zrobić taki wykaz chorwacki ale muszę jakoś to usystematyzować.

Pozdrawiam
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 21.11.2011 08:22

Witam Kochani!

Taurus tak zachęca, że chyba i ja się skuszę w tym roku na Grecję. A jeśli mówicie, że jest taniej niż w naszej ukochanej Chorwacji to jeszcze lepiej:D
Tarurus ja już na forum greckim śledzę Twoje wypowiedzi:D Zresztą coraz więcej cromaniaków tam zagląda!
Pomimo to poproszę o linka
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 21.11.2011 08:38

Czy taniej? - sprawa względna - nie podejmę się porównania i nie chce rozpętywać tak burzliwej dyskusji , która z góry wiadomo skończy się kłótniami.

Ale można zrobić zrzutkę i podejmę się z rodziną porównania z dokumentacją papierowo - filmową 2 tygodni w Grecji i Chorwacji w lipcu przy zachowaniu takich samych standardów lokalowych i żywieniowych ;)

Poszło na priv

Pozdrawiam
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 21.11.2011 09:32

my się wybieramy w lipcu na Lefkadę, wstępna rezerwacja już klepnięta.

Rodzina 2+2, jeżeli ktoś chętny na wspólny wyjazd zapraszam na PW badz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 21.11.2011 10:16

Taurus, ja to widzę prosto- najprościej jak się da.
Wiadomo że: W Grecji najdrożej jest w sierpniu, a w CRO w lipcu.
Droga dalsza, za to apartmany i nawet kampy tańsze.
Reszta to już gusta i wyznaczone cele. A jak się nie ma kasy na wakacje , to się siedzi na d... w domu. :wink: :roll:
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 21.11.2011 10:18

Dokładnie tak jak piszesz ;)

Wysłałem poprawny adres ftp. Miałem mały błąd w adresie :)

Pozdrawiam
niuniek
Croentuzjasta
Grecja

Nieprzeczytany postnapisał(a) niuniek » 22.11.2011 16:00

Taurus, jeżeli mogę, to i ja serdecznie proszę o namiary, mnie co prawda interesuje środkowy palec, ale z pewnością coś sobie wybiorę z Twojego bogatego zbioru - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, z góry dzięki.
eisztar
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) eisztar » 22.11.2011 16:14

Witam serdecznie:)
Czy można prosić również o namiary....
Byliśmy w tamtym roku w południowej Grecji i mamy zamiar tam wrócić więc bardzo proszę;) Pozdrawiam
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 22.11.2011 17:43

eisztar napisał(a):Witam serdecznie:)
Czy można prosić również o namiary....
Byliśmy w tamtym roku w południowej Grecji i mamy zamiar tam wrócić więc bardzo proszę;) Pozdrawiam

podaj maila

niuniek poszło

pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα