Kowal38 napisał(a):Hejka
Kowolki siadajom , cytajom i oglondajom
śporujom piniondzory i tyz poprujom
i pozdrowiajom globtroterów KOL-ków
Też Was Pozdrawiam i wklejam następny odcinek.
wkrak napisał(a):Masz jakieś wyraźne zdjęcie mapy z trasami pieszymi w Kanionie Matka? A może znalazłeś gdzieś w necie?
KOL napisał(a):wkrak napisał(a):Masz jakieś wyraźne zdjęcie mapy z trasami pieszymi w Kanionie Matka? A może znalazłeś gdzieś w necie?
Mam jeszcze jedno zdjęcie. W oryginalnym rozmiarze nawet fajnie widać. Najlepiej daj jakiegoś maila to Ci wyślę.
wkrak napisał(a):
To ja poproszę to zdjęcie
kmichal napisał(a):Kanion Matka ... to się dobrze składa bo chcemy tam za miesiąc zajrzeć. Co prawda nie będzie nam dane spędzić tam dwóch nocy ale tylko 3-4 h ale chciałbym zapytać co będzie korzystniejsze chcąc popływać łódeczką - czy być tam od rana czyli koło 8 rano czy po południu czyli koło 16 - 17. Nie wiemy czy na łódkę 8 nie będzie za wczesna albo 17 za późna.
Z góry dzięki za radę.
Czekamy na cd.
Pozdrawiamy.
ajdadi napisał(a):Zaczyna się robić bardzo ciekawie...
Pozdrawiam
GREG_G napisał(a):w planach grecja we wrzesniu, wiec czytam Twoją relację
stefanos napisał(a):Fajny początek,oczywiście nie licząc alternatora.Po Kulkach kolejna relacja w ,,bałkańskich rytmach" która jest jak ,,aperitif " przed wakacjami.Dzięki za informacje o cenach przydadzą się już niedługo. Pozdrawiam stefanos
ajdadi napisał(a):Kanion super...co za tym idzie fotki też...
będę musiał chyba go uwzględnić jako punkt godny odwiedzenia w drodze do/z Grecji...
W związku z tym mam małe pytanko..cenę podałeś,ale nie mogę znależć w Twojej relacji...ile czasu trwa taki rejsik
Z góry dziękuję
Pozdrawiam