Ja nocowałem w Orikum, które chyba Ty mi poleciłeś z tego co pamiętam. Hotel przy samej plaży - Alba gert (czy jakoś tak) - byliśmy pierwszymi gośćmi sezonie

piter83pl napisał(a):Ja nocowałem w Orikum, które chyba Ty mi poleciłeś z tego co pamiętam. Hotel przy samej plaży - Alba gert (czy jakoś tak) - byliśmy pierwszymi gośćmi sezoniei mieli super restauracje z rybami i owocami morza z własnego połowu. Polecam
Skooter napisał(a):Witam. Bardzo dobra relacja . Wciagnela mnie zaraz po przyjsciu do domu z pracy ! Po prostu super . Czuje sie jak bym byl z Wami tylko stal , czy szedl kolo Was . Pozdrawiam i czekam na ciag dalszy .
KOL napisał(a):ruiny wyroczni były czynne do 14 nie do 20
KOL napisał(a):
Absolutnie nie zawiodłem się na Delfach bo to piękne miejsce, jednak wyobrażałem sobie teren ruin jako bardziej rozległy. Nawet lepiej, że chodzenia było mniej niż myślałem, upał pomimo, że to dopiero 2 maj, dawał w kość, a ja dodatkowo miałem pasażera na plecach.
kulka53 napisał(a):Hm, ciekawe dlaczego. Może z powodu mocno przedsezonowego terminu.
Myśmy byli jednak późnym popołudniem.
kulka53 napisał(a):Jak dla nas grają w niej jeszcze Olimpia i Delos.
kulka53 napisał(a):To teraz WYSPY...
Pisz, może coś odgapimy
tony montana napisał(a):Melduje się w relacji - o ile jeszcze się nie meldowałem (ale chyba tak)
![]()
KOL napisał(a): Zastanawiałem się podczas tegorocznego wyjazdu jeszcze nad Dodoną, ale po pierwsze bałem się, że nie zdążymy do Delf, a po drugie Wasza relacja jakoś specjalnie nie zachęcała do wizyty w tym miejscu, z tego co pamiętam to Ty chyba nawet tam nie wchodziłeś.
KOL napisał(a):No nie wiem, przynajmniej pierwsza wyspa nie wydaje mi się pod Was, może dwie następne.
niuniek napisał(a):którą drogę byście mi polecili?
niuniek napisał(a):powrót do domu z Sarande (chciałbym jechać przez Macedonię)
niuniek napisał(a): Tu moja prośba, pytanie, bo są jakby dwie drogi prowadzące do Sarandy a i o promie gdzieś czytałem ( SH 81 przez Ksamil). Z w Waszego doświadczenia i wiedzy, którą drogę byście mi polecili?
niuniek napisał(a):Inną rzeczą będzie powrót do domu z Sarande (chciałbym jechać przez Macedonię)....
kulka53 napisał(a):Przynajmniej na razie nie będziemy się nastawiać na mini wyspy z jedną osadą (jak np Anafi). Na tych trochę większych łatwiej o miejsce na nocleg i codziennie można też być gdzie indziej. Milos czy Tinos (a także moja ukochana Kithira) były pod względem wielkości bardzo dobre.
niuniek napisał(a):Kosowo - to u mojej rodziny nie przejdzie...ale dzięki za pozostałe możliwości
Popłyń sobie promem, zawsze to atrakcja, a poza tym zwiedzisz sobie po drodze Butrint.