Greckie wyspy, z ich z wiosenną kolorystyką kuszą i przedsezonowymi pustkami, bardzo mnie kuszą. Niestety, na razie nie mamy szans na wybranie się tam w takim terminie.
Mam nadzieję, że Wasz wiosenny wypad w tym roku będzie możliwy
KOL napisał(a):te wiosenne wyjazdy kochamy najbardziej
dangol napisał(a):Greckie wyspy, z ich z wiosenną kolorystyką kuszą i przedsezonowymi pustkami, bardzo mnie kuszą.
KOL napisał(a):Leros, choć krótko, wrażenia pozytywne
KOL napisał(a):Astypalea bardzo nam się podoba
dangol napisał(a):Greckie wyspy, z ich z wiosenną kolorystyką kuszą i przedsezonowymi pustkami....
kulka53 napisał(a):A ja zdecydowanie wolę wrzesień . Pogoda jest pewniejsza a woda - wiadomo . Maj jak dla mnie ma przewagę dłuższego dnia oraz roślinności w rozkwicie. Chociaż i tak późnoletnia kolorystyka bardziej mi odpowiada...
kulka53 napisał(a):Też wspominam ją bardzo dobrze (mimo przygody z przebitą oponą ). Krajobrazowo z pewnością robi wrażenie, jest niby podobna do innych wysp ale jednak inna, ma coś co ją odróżnia. A stolica - bajka...
kulka53 napisał(a):Przelecieliście przez te wyspy w iście expresowym tempie .
dangol napisał(a):Błogi spokój i pustki , nie licząc kotów pod piekarnią ....
KOL napisał(a): Przed samą Kalotaritissą odbijamy w lewo zgodnie z oznakowaniem Donoussa Trail.
dangol napisał(a):Jeśli wrócimy kiedyś na Donoussę , co wykluczone nie jest (ale raczej autem, z trzydniowym noclegiem na dziko gdzieś przy bocznej drodze, którą szliśmy w stronę szosy z Kalotaritissy za znakami biegu) , to wtedy chciałabym przejść tę część trasy. Tyle, że kółeczko byłoby wówczas w kierunku przeciwnym do Waszego, z zejściem do Kalotaritissy od miejsca, w którym odbiliście w lewo.
piekara114 napisał(a):Spory dystans.
Widoki piękne.
KOL napisał(a):na Trypiti spędziliśmy dłuższy czas
KOL napisał(a):Caldera Vista....Raz statek płynie, a raz nie.
KOL napisał(a): w komfortowych warunkach wracamy do Stavros
kulka53 napisał(a):... echhh, zatęskniło mi się
kulka53 napisał(a):Hmm, ale jak to? . Odwołują tak z dnia na dzień???
dangol napisał(a):....na 8-kilometrowy spacer szosą.