piekara114 napisał(a):Zdradzisz jaki masz plan a jesień?
Noclegi mamy na Telendos, Lipsi, Astypalei i Donoussie, jak zwykle . Na kilka godzin jeszcze na Leros mamy zamiar wpaść.
Magda O. napisał(a):Pamiętam, jak jechaliście kiedyś tym pociągiem. To już 10 lat?...
Magda O. napisał(a):Ostatni nocleg - co ja pacze ? Wanna w pokoju? Przeszklona toaleta? Widoki super, miejscówka też, ale nie jestem przekonana do takich "udziwnień"...
Magda O. napisał(a):Szkoda, że już koniec. Dziękuję za relację i mam nadzieję, że uda Wam się wyruszyć jeszcze w październiku. My mamy na 22 września zarezerwowane bilety do Bari, ale co z tego będzie, nie wie nikt...
wiola2012 napisał(a):Dziękuję za relację, bardzo fajnie się czytało i oglądało . Ksamil, Butrint, Saranda, to wakacje 6 lat temu. Zaraz sobie odszukam zdjęcia z Butrintu dla porównania czy przez 6 lat coś się zmieniło . Promem płynęliśmy, z Ksamilu do Grecji, była to najkrótsza droga. Wtedy płaciliśmy chyba 2 euro.
W Ksamilu kupowałam od rolnika, najsmaczniejsze jakie w życiu jadłam, pomarańcze, a w sklepikach też często słyszeliśmy język polski. Wtedy spotkaliśmy się pierwszy raz z albańską gościnnością, bezinteresowną uczynnością, policją, która poucza, a nie karze mandatami, chociaż się należało
Lubię Albanię
te kiero napisał(a):Super powrót. Chciałbym kiedyś zaliczyć taki pociąg. Dzięki
TOPAS napisał(a):Pociąg BAR - BELGRAD
Pytanie do experta w tej kwestii - orientujesz czy jest możliwość kupna biletu na tą trasę na stacji w Bar?
W dniu odjazdu lub na kilka dni przed?
KOL napisał(a):
Noclegi mamy na Telendos, Lipsi, Astypalei i Donoussie, jak zwykle:)
dangol napisał(a):Dzięki Twoim relacjom, dwa lata temu spędziliśmy kilka uroczych dni na Koufonissi. Teraz kolej na Waszą ulubioną Donoussę! Mam nadzieję, że obecna sytuacja covidova planów nie pokrzyżuje.
Zapewne kiedy Wy tam dotrzecie, my już wysepkę opuścimy... A może jednak choć jeden dzień się nałoży (mamy odpływać rano 8 października)? Fajnie byłoby podziękować Ci za inspirację przy wspólnym winku czy piwku!
Pozdrawiam, Danka