piekara114 napisał(a):Te ostatnie plaże to na nogach odwiedzaliście czy wypożyczonym autem?
Na nogach. Na Donoussie nie można wypożyczyć samochodu. Od czerwca do września jeździ autobus, a poza tym przez cały rok jest jedna taksówka.
piekara114 napisał(a):Te ostatnie plaże to na nogach odwiedzaliście czy wypożyczonym autem?
Magda O. napisał(a):Świetna kwatera, szkoda, że na jedną noc... może jeszcze tam wrócicie?
piekara114 napisał(a):Zawsze mnie zastanawia:
Jak Ty wynajdujesz takie kwatery?
Mikromir napisał(a):Piękne są te wieczorne zdjęcia uliczek Chory.
dangol napisał(a):Donoussa jak zwykle urocza, a nocne Naxos śliczne. W dzień zresztą też, bardzo miło spędziliśmy tam kilka godzin w ubiegłym roku. Zupełnie nie żałowałam, że mieliśmy przymusową kilkugodzinną przerwę na przesiadkę promów wracając z Koufonissi. Miłych kilka dni spędziłam tam dzięki Twojej relacji, zauroczyła mnie już wtedy, gdy pokazałeś ją jako pierwszy na cropli. Mam nadzieję, że na Donoussę też kiedyś dotrę.
kulka53 napisał(a):Fajnie że chociaż Wam się udało tam być .
piotrf napisał(a):Dziękuję za relację i czekam na przyszły rok z nadzieją
Epepa napisał(a):Dzięki za kolejne świetne relacje (Hiszpania, Albania, Grecja), które przez ostatnie dni były dla mnie miłą odskocznią od zimna i ponurej, jesiennej aury. Chciałabym móc się teraz teleportować na Donoussę albo inną piękną grecką wyspę.