Teraz jakby z większą śmiałością zakupię bilety lotnicze do Aten i inne, bo też w międzyczasie będziemy z ich promów korzystać

No a wakacje mieliście świetne

mysza73 napisał(a):No ja też jestem miło zaskoczona, że tak ładnie Blue Star się odnalazł w tej sytuacji![]()
Teraz jakby z większą śmiałością zakupię bilety lotnicze do Aten i inne, bo też w międzyczasie będziemy z ich promów korzystać
kulka53 napisał(a): ...zakończenie tej przygody ze strony promowego niemalże monopolisty naprawdę godne podziwu. Jestem pod wrażeniem.
kulka53 napisał(a): I czekam na podsumowanie
husband napisał(a):Witaj, ten hotel Ionion nie jest taki zły, kilka razy tam nocowałem jak płynąłem na Cyklady. Na jedną, tranzytową noc jest ok. Zawsze świeża pościel i gorąca woda w łazience, dla mnie wystarczy. Na plus to oczywiście 2 minuty piechotą do promu.
U mnie by to nie przeszło. Na wszelkie całodzienne wyjazdy jest odpowiedź nie jadę, coś sobie robię jeść, ale już dłuższy i dalej, to oczywiście MUSI z nami jechać....KOL napisał(a): Trzeba było jeszcze jakoś załatwić sobie „pozwolenie” u naszych chłopaków (jechaliśmy we dwoje z Żonką)
Dobrze wiedzieć, bo jeszcze początkiem lutego patrzyłam na ceny, bo z Wiednia był lot na Kalamaty za 13 eur.KOL napisał(a):Hotel Deininger[/url] w Fischamend zaledwie kilka kilometrów od lotniska. Zapłaciliśmy za nocleg, a samochód mogliśmy, na monitorowanym terenie hotelu, zostawić na tydzień za darmo.
piekara114 napisał(a):U mnie by to nie przeszło. Na wszelkie całodzienne wyjazdy jest odpowiedź nie jadę, coś sobie robię jeść, ale już dłuższy i dalej, to oczywiście MUSI z nami jechać....
Magda O. napisał(a):Wygląda na to, że był Sylwester w Andaluzjiciekawe, gdzie. Przysiadam i czytam.
piotrf napisał(a):PięknieZimowa Hiszpania z jej temperaturami , pomarańczami i innymi owocami na drzewach , zabytkami z "górnej półki" itd.itp, Rozmarzyłem się troszeczkę
![]()
Pozdrawiam
Piotr
Magda O. napisał(a):W zeszłym roku byliśmy w Hiszpanii po raz pierwszy ( w Barcelonie) i ujęła nas tam kultura jazdy na drogach. Pomyśleliśmy, że w przeciwieństwie do ubóstwianej przez nas ostatnio Sycylii, nie mielibyśmy tam obawy przed jazdą samochodem. Ciekawa jestem Twojej opinii. Andaluzja wynajętym autem to ciekawy pomysł na ( mam nadzieję lepszą) przyszłość.
Fajna Sewilla.