KOL napisał(a):Kolor wody na Koufonissi niezmiennie robi ogromne wrażenie.
..A nawet bardzo ogromne wrażenie...
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):..A nawet bardzo ogromne wrażenie...
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):... i to jest to co tygrysy uwielbiają najbardziej ... pusto, piękna plaża i cudny kolor wody ... nic tylko napawać się takim widokiem .... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Plaża jest rzecz jasna super (pamiętam ją sprzed 2 lat ) , ma jednak jak dla nas jeden minus... jest otoczona domami .
Pooglądałem i ...chyba zatęskniłem za Grecją
longtom napisał(a):Z przyjemnością oglądam.
pzdr
kmichal napisał(a):... na te kolory czekałem ... ...
Pozdrawiam.
husband napisał(a):Myśmy płynęli dzień po Tobie BS Delosem na Santorini, tzn 6 maja rano. Dzień wcześniej i może byśmy się minęli gdzieś w porcie.
Plaża bajeczna, pamiętam ją z Twojej poprzedniej relacji
Pozdrawiam
KOL napisał(a):Mnie, kiedy teraz tak na to wszystko patrzę, trochę przygnębienie bierze. Teraz tylko czekać przynajmniej rok .
Pozdrawiam
KOL napisał(a):znając Wasz coroczny harmonogram, już za 2-3 miesiące ją zobaczycie.
KOL napisał(a):Blue Star Ferries w znacznym stopniu zmonopolizowały trasy promowe.
kmichal napisał(a):... no wiesz wszystko ma swoje plusy i minusy ... ... pomyśl sobie jednak, że większość z nas, którzy wakacje spędzają w sezonie może tylko sobie pomarzyć o takich pustkach i spokoju ... ...
Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):...nie zaleją jej miliony uchodźców itp, itd....
kulka53 napisał(a):...Zawsze byli drożsi, ale faktycznie jakby coraz drożej się robiło