Odpoczywałem w tym cieniu miesiąc później, rozmawiając ze starszą mieszkanką Nikii narzekającą na upał i swoje serce.
Skuterek stał w tym samym miejscu.
longtom napisał(a):Odpoczywałem w tym cieniu miesiąc później, rozmawiając ze starszą mieszkanką Nikii narzekającą na upał i swoje serce.
Skuterek stał w tym samym miejscu.
kulka53 napisał(a):Wyspa zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie
Bardzo ładne i ładnie położone wioski, piękne widoki...
Zaskoczyło mnie, że tam jest tak zielono... tyle drzew
Faktycznie przydałaby się jeszcze jakaś dzika plaża
kulka53 napisał(a):Koniecznie trzeba będzie pomyśleć o zawitaniu na Nisiros, ale chyba nie w tym roku... naraz aż 3 relacje z jednej wyspy to chyba byłaby przesada
KOL napisał(a):...Avlaki...
KOL napisał(a):
Przyszedł czas na odwiedzenie największej atrakcji Nissyros, doliny kraterów. ...
maslinka napisał(a):KOL, czytam i oglądam z dużym zainteresowaniem.
Jeszcze nie dojrzeliśmy do "zdradzenia" Chorwacji, ale czytając Twoją relację, nabieram pewności, że wkrótce to nastąpi
Powtórzę za innymi - logistyczne mistrzostwo
Relacja bardzo inspirująca.
Pozdrawiam
longtom napisał(a):I co Już koniec
Ja zdjęciami siarkowych oparów będę się z tydzień znęcał nad biednymi czytelnikami.
pzdr
KOL napisał(a):Stefanos swoim rozmiarem robi duże wrażenie, ale jeszcze większe wrażenie robi spacer po nim, kiedy spod nóg słychać odgłos bulgotania, a w niektórych miejscach z ziemi wydobywa się para. Niesamowite przeżycie.
KOL napisał(a):.
Lidia K napisał(a):... Pahia Ammos - ...
Lidia K napisał(a):...Lies...
Lidia K napisał(a):
Niesamowity wulkan. Niesamowita wyspa.
longtom napisał(a):Lidia K napisał(a):... Pahia Ammos - ...
"z przeległościami" naprawdę godna polecenia.
Dwa razy tam byliśmy.
Raczej na dzień. Choć twardziele targają tam namioty.
longtom napisał(a):
No i hotel White Beach. Hotelowy parking super miejsce na 1 albo 2 noclegi.
pzdr
dangol napisał(a):KOL-u, za Waszą rodzinną ekipą kolejny fajnie spędzony dzień , a dzięki temu mogłam wykroić dla siebie kilka przyjemnych chwil przy monitorze ...