janusz.w. napisał(a):No i masz...
Kolejne logistyczne mistrzostwo
Rodos też jakoś mnie nie nęci
poczekam na te dwie kolejne...
Widoki wysp z samolotu - to musiał być piękny widok
pozdr
Dzięki. To Rodos to tak trochę z przymusu wyszło. Też nigdy nie planowaliśmy tam wizyty. Kolejne dwie zdecydowanie na plus.
Pozdrawiam
ajdadi napisał(a):...pozostaje mi się przyłączyć do słów kolegi...
Pozdrawiam
Dziękuję i Pozdrawiam
kulka53 napisał(a):...pozostaje mi się przyłączyć do słów kolegi...
Dzięki
kulka53 napisał(a):Ciekawe jak odebraliście Rodos....
Uprzedzę nieco fakty. Niespecjalnie nam się podobało, ale my byliśmy tylko w jednym mieście. Na następnej wyspie rozmawiałem z mieszkającą w Grecji Polką, mówiła nam, że na Rodos też można znaleźć fajne zaciszne miejsca bez tłumu turystów. W każdym razie ja na wakacje tam bym nie pojechał, jeden dzień, ok ale nie dłużej. My szukamy na urlopach czegoś zupełnie innego.
kulka53 napisał(a):KOL napisał(a):Trochę obawiałem się, że przekroczymy limit ciężaru bagażu (...) nikt jednak na to nie zwrócił uwagi.
Nie wiem jak to wygląda w innych krajach i na innych lotniskach, ale w przypadku Grecji tego można się było na pewno spodziewać
Pani nawet nie spojrzała w kierunku wagi
.
kulka53 napisał(a):
Fajnie że nie byliście rozczarowani Melnikiem.
Wręcz przeciwnie, mieliśmy z Żoną tylko pozytywne odczucia.
kulka53 napisał(a): No a na Anafi na pewno jeszcze wrócicie
Mam nadzieję.
Pozdrawiam
te kiero napisał(a):cud miód wyprawa,
interior Bułgarii jak dla mnie kompletnie nieznany, tylko wybrzeże, więc Melnik bardzo mnie zaciekawił, tym bardziej, że dobrze pokazany
Dzięki. Nas z kolei jakoś specjalnie nad bułgarskie morze nie ciągnęło, kiedyś były jakieś mgliste tam plany, ale na planach się skończyło, natomiast temat interioru, a konkretnie Melnika był już poważnie brany pod uwagę kilka lat temu, wypadł w ostatniej chwili.
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):Mi też pozostaje się tylko przyłączyć do słów poprzedników ...
Jak zobaczyłem Saloniki to myślałem, że gdzieś na wyspy morza Egejskiego uderzycie ale promem no i zdecydowanie bliżej ...
No to teraz już mnie chyba nic nie zaskoczy gdzie dalej uderzycie z Rodos ...
Ale jakbym trafił na taką promocję z tym lotem to chyba też bym się nie zastanawiał.
Pozdrawiam i czekam na cd.
Dzięki. Mam nadzieję, że Cię jednak jeszcze czymś zaskoczę
.
Kiedyś chcieliśmy płynąć promem z Salonik na Santorini, była taka linia firmy GA Ferries, niestety już nie ma ani tej firmy, ani tej trasy.
Cena za samolot faktycznie był bardzo atrakcyjna, wyszło trochę więcej bo jeszcze trzeba było dopłacić 15 euro za bagaż, my dopłaciliśmy za trzy. I tak się opłacało. Potem te bilety były prawie po 100 euro.
Pozdrawiam
Lidia K napisał(a):Dlaczego mnie to nie dziwi.
Tam było kilka zabawnych sytuacji, na przykład jak przerywał Panu mikrofon kiedy informował pasażerów o odprawie i numerze gate do której mają się udać, wątpię żeby ktokolwiek coś zrozumiał. Pan próbował kilka razy i w końcu się poddał.
Lidia K napisał(a):Druga po Krecie najchętniej odwiedzana przez turystów no i ponoć sezon turystyczny trwa prawie cały rok.
I chyba tak jest. My byliśmy na początku maja, uprzedzając znów trochę fakty, czasami jechały wręcz karawany autokarów.
Lidia K napisał(a):Prawie jak stolica jakieś cykladzkiej wyspy.
Z bliska troszkę to jednak inaczej (gorzej) wyglądało.
Pozdrawiam
krzyswerm napisał(a):Przyłączam się do zdania kolegów, pełen szacun.
Jesteś mistrzem logistyki.
Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg.
Krzyś
Wielkie Dzięki. Kolejny odcinek postaram się jutro wkleić, na weekend coś mało czasu było.
Pozdrawiam