Czyli brawo dla Pana M.
A nawiązując do miasta w budowie można tak samo powiedzieć o Berlinie - niekończąca się budowa już od kilku lat. Sterczące dźwigi psują każdy kadr .
piekara114 napisał(a):ajdadi napisał(a):[Ja mam prawko, ale w wakacje ono odpoczywa, na dnie torebki.... Pan M. nie dopuszcza myśli, że będę prowadzić...bo i tak będzie musiał kukać czy dobrze jadę....21monika napisał(a):Że się tak spytam te 1300 z hakiem to Twój M robi sam Czy może się zmieniacie
Przez nasze 15 lat małżeństwa na wakacjach prowadziłam raz... jadąc nad Bałtyk, jakieś 20 min....stałam w korku przed przejazdem kolejowym.... Teraz to nawet na parkingu czy przed drogą powrotną nie siadam za kierownicą, żeby powłączać światła i inne (kontrola przed trasą), siada syn....
21monika napisał(a):Czyli brawo dla Pana M.
Beata W. napisał(a):Beata widzę, że nasi panowie M. mają sporo wspólnego (może Twój też Michał ) W sumie ja mam prawo jazdy nawet ciut dłużej niż mąż i też na wakacjach nie jeżdżę a do Chorwacji często drogę bez noclegu pokonywaliśmy. Ja zawsze robię za pilota.
Powiem Ci, że w Skopje jedyny dźwig, który przykuł moją uwagę to ten na rzecze, inne oraz rusztowania jakoś nie, raczej teraz na zdjęciach bardziej je widzę niż wtedy...21monika napisał(a):A nawiązując do miasta w budowie można tak samo powiedzieć o Berlinie - niekończąca się budowa już od kilku lat. Sterczące dźwigi psują każdy kadr .
Dobry wybórBeata W. napisał(a):A w Skopje mam w planach mały spacerek
To za chwilę TAM wejdziemy....Aga P. napisał(a):Mnie też tam ciągnęło i ciągnie...może w tym roku znów zanocujemy w drodze w Skopje, żeby się tam udać....
Trzeba dobrze wybraćpiotrf napisał(a):Dobrze Wam dziewczyny z tymi Waszymi M , nie ma co
Mówisz, maszpiotrf napisał(a):No to wchodźmy . . .
Dla mnie Skopje (jako całość) wyżej niż Belgrad...ajdadi napisał(a):Mi bardziej Belgrad przypadł do gustu niż Skopje...ale poczekam na Twoją ocenę.piekara114 napisał(a): Czyli dokładnie na odwrót niż my...