piekara114 napisał(a):Tymczasem pozdrawiam z gorącej Jelsy
ŚWINKA jesteś, wiesz?
piekara114 napisał(a):Tymczasem pozdrawiam z gorącej Jelsy
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Tymczasem pozdrawiam z gorącej Jelsy
ŚWINKA jesteś, wiesz?
piekara114 napisał(a):Aż sprawdziłam w wyszukiwarce i chyba rzeczywiścietony montana napisał(a):ej Salonik to chyba nikt z forum jeszcze nie pokazywał, czy się mylę?Koniec jednej to prognoza na następnątony montana napisał(a):Ale JAK TO JUŻ KONIEC? Śpieszmy się kochać relacje, bo tak szybko odchodzą (no dobra, moje ciągną się w nieskończoność)Można, można. Z południa PL to nie aż tak daleko, a na kosztowo na pewno taniej niż samolotem. Wrzucę jeszcze podsumowanie kosztów, ale pewnie z już z domu, bo ciężko się do lapka dopchać....__monia napisał(a):Cudowna relacja!
Nigdy nie myślałam o Grecji samochodem, ale jak widać jest możliwa. Ech zazdroszczę wam z południa - macie tyle bliżej do ciepłego morza....
Ale Wy możecie szybko nad nasze morze wyskoczyć choćby na weekend.....
Tymczasem pozdrawiam z gorącej Jelsy
Mam nadzieję, że nie długo uda Ci się coś napisać.Beata W. napisał(a):Mam nadzieję, że jak wrócę ze swojego urlopu i zbiorę się w sobie to coś tam z tych Salonik pokażę
krbaton napisał(a):Super relacja, idealnie trafiła w nasze przyszłoroczne plany najwyższy czas na jakąś odmianę
Fajnie jak relacja przywołuje miłe wspomnienia, ale chyba nie pisałeś z tego pobytu relacji....kmichal napisał(a):Chwilę człowieka na forum nie ma, a tutaj taka relacja powstała - i to z miejsc mi dobrze znanych ... ... pięknie, pięknie, pięknie ... ....
Sithonie polecam na wakacyjny odpoczynek, kiedy trzeba zregenerować siły. A Saloniki? Jak będziesz miał pół dnia w oczekiwaniu na kolejny samolot to warto się przespacerować i popatrzeć na stare wśród nowych....KOL napisał(a):Teraz nadrobiłem. Dzięki za relację. Leniwie, ale ciekawie, zwłaszcza, że na przykład na Sithoni nie byliśmy nigdy, a Saloniki odwiedziłem tylko raz przez chwilę w środku nocy.
mysza73 napisał(a):No bilety po 250 pln, nawet kupione w promocji dużo wcześniej, w sezonie wakacyjnym raczej nie masz co liczyć ,
płacić za wybór miejsca bez sensu, bo i tak dają koło siebie, no chyba że będziesz robić odprawę w ostatniej chwili, to dostaniesz to co zostało
Raczej sporo więcej dalej....mysza73 napisał(a):No ale to i tak będzie chyba ciut więcej niż Twoje koszty dojazdu :
Cieszę się, że Ci się podobało, choć pewnie Wasze zdjęcie to dopiero pięknie by pokazały Sithonię i te plaże... Może się złamiesz i porzucisz na rok Italię?marze_na napisał(a):Beata, dzięki za relację. Tym bardziej miło popatrzeć, że do Grecji to ja się pewnie za prędko nie wybiorę .
piekara114 napisał(a):Marzena już po powrocie z Toskanii czy jeszcze się tam plątacie?
piekara114 napisał(a): Może się złamiesz i porzucisz na rok Italię?