piekara114 napisał(a):Teraz oglądając zdjęcia nie tylko słonika widzę w tej skale…..
Mi tam też się z czymś innym kojarzy...
ajdadi napisał(a):Mi tam też się z czymś innym kojarzy...piekara114 napisał(a):Teraz oglądając zdjęcia nie tylko słonika widzę w tej skale…..
Takie życie Szefie...Beata W. napisał(a):Rozkładam leżaczek i dobra kawka do tego Ciekawe co szef na to
Bez przesady. Ruszamy za 25h. Pranie się suszy, jeszcze popołudniu spore prasowanie mnie czeka i zakupy i dopiero wstępnie się spakuję a z rana resztaBeata W. napisał(a):Jak tam spakowana
piekara114 napisał(a):[Bez przesady. Ruszamy za 25h. Pranie się suszy, jeszcze popołudniu spore prasowanie mnie czeka i zakupy i dopiero wstępnie się spakuję a z rana resztaBeata W. napisał(a):Jak tam spakowana
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):No to jeszcze faktycznie masz parę godzin To i relację pewnie skończysz
Tylko pozazdrościć. Hvar to super wyspa
No i na Hvarze sporo do zobaczenia jest ...
I może jeszcze pola lawendowe będą kwitły
piekara114 napisał(a):Widzę, że Wy mnie już ostro na ten Hvar wysyłacie, a ja jeszcze chcę coś o tej Grecji napisać.... No i teraz nie wiem, pisać dalej, czy już nie...
piekara114 napisał(a):Widzę, że Wy mnie już ostro na ten Hvar wysyłacie, a ja jeszcze chcę coś o tej Grecji napisać.... No i teraz nie wiem, pisać dalej, czy już nie...