piekara114 napisał(a):Nikt tu ostatnio nie zagaląda...
Ja jestem na bieżąco...ale nie zawsze coś nagryzmolę...
ajdadi napisał(a):Ja jestem na bieżąco...ale nie zawsze coś nagryzmolę...
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):Nikt tu ostatnio nie zagaląda...
Zaglądam, tylko lenię się tak jak Ty i dlatego mało piszę
piekara114 napisał(a): Spotkanie to 14 kolców w ręce ….. Teraz trzeba je usunąć….
piekara114 napisał(a):Kiepsko z tym Waszym dopingiem, a ja w czwartek wyjeżdżam
A ja mówię, że zdążęmysza73 napisał(a):A mówiłam, że nie zdążysz, mówiłam ... ,piekara114 napisał(a):Kiepsko z tym Waszym dopingiem, a ja w czwartek wyjeżdżam
no ale dam Ci jeszcze szansę
Pewnie gdyby było to inne miejsce to byśmy odpuścili aż same wyjdzie (mi wyszło z palucha jakoś po pół roku...no ale wtedy młoda byłam ) A jednak opuszki palców są dość czułe i trzeba było usunąć... Na szczęście net śmigał aż miło i na cropelce zaraz z całym wątkiem o kolcach się zapoznaliśmy. Okres na figi to nie był, więc trzeba było operację przeprowadzić...Mikeee napisał(a):aajajaj, podobno bolesne doświadczenie . Znajomy nadepnął w Chorwacji jeżowca i strasznie długo mu się to goiło. Fakt, że za bardzo się tym nie przejął i nie zdezynfekowałpiekara114 napisał(a): Spotkanie to 14 kolców w ręce ….. Teraz trzeba je usunąć….
Chciałabym, ale niestety drugi...pierwszy to był CyprMikeee napisał(a):o ile pamiętam to już będzie chyba 3-ci wyjazd w tym roku, a jeszcze się dobrze wakacje nie zaczęły
piekara114 napisał(a):
Kiepsko z tym Waszym dopingiem, a ja w czwartek wyjeżdżam
mysza73 napisał(a):A mówiłam, że nie zdążysz, mówiłam ...
Ja to się spakuję w półgodzinki, dziś zrobiłam "dziwne" wyjazdowe zakupy i na razie tyle...piotrf napisał(a):... ale to chyba doping przy pakowaniu . . . i relacji zbyt wiele przed wyjazdem nie będzie . . .
Nie wierz Blondynce, uwierz Brunetcepiotrf napisał(a):Ani chybi Prorok . . . albo niemysza73 napisał(a):A mówiłam, że nie zdążysz, mówiłam ...
I świetnie Ci poszło....piotrf napisał(a):Pożyczyłem trąbkę od wnusi i zacząłem skandować . . .piekara114 napisał(a):Kiepsko z tym Waszym dopingiem, a ja w czwartek wyjeżdżam
piekara114 napisał(a):I świetnie Ci poszło....piotrf napisał(a):Pożyczyłem trąbkę od wnusi i zacząłem skandować . . .piekara114 napisał(a):Kiepsko z tym Waszym dopingiem, a ja w czwartek wyjeżdżam
To dobrzepiotrf napisał(a):Bo to zaczarowana trąbka jest . . . przecież . . .
Halkidiki jest fajnie. Tłumy widoczne były wieczorem w Sarti, ale w ciągu dnia pustki.. Na plażach toku też nie było widać, bo jest sporo różnorodnych plaż i jak ktoś jest otwarty na poszukanie swojego miejsca, to na pewno je znajdzie.... Sithonia jest idealna na lewniwy wypoczynek na plażach.tiwa napisał(a):W Twojej relacji całkiem nieźle prezentuje się Chalkidiki . Może kiedyś skuszę się na wizytę w tamtych rejonach
Nie ma wyjścia, trzeba skończyćajdadi napisał(a):OJ TAM...OJ TAM... do czwartku zdążysz skończyć relację...piekara114 napisał(a):...a ja w czwartek wyjeżdżam