piekara114 napisał(a):Najfajniejsze, wg mnie, miejsce zajmuje nazwany przeze mnie Robinson… Siedział na tej skałce cały dzień, sporadycznie opuszczając swoją miejscówkę….
Ma facet zdrowie .
piekara114 napisał(a):
Woda marzenie
mysza73 napisał(a):To samo pomyślałammarze_na napisał(a):Ma facet zdrowie .piekara114 napisał(a):Najfajniejsze, wg mnie, miejsce zajmuje nazwany przeze mnie Robinson… Siedział na tej skałce cały dzień, sporadycznie opuszczając swoją miejscówkę….
Czyste błękitne niebo i skałki, więc i woda ma piękny kolor (tu dodatkowo na głębokości powyżej 1 metra, był piasek na dnie, fajny kontrast przy snurkowaniu)marze_na napisał(a):Woda marzenie
Andzia* napisał(a):Oj piękna ta plaża Robinson zajął zdecydowanie najlepszą miejscówkę
piekara114 napisał(a):To pora posnurkować…..
piekara114 napisał(a):
Darkos napisał(a):Snurkowaliśmy dookoła tych "kamyczków" całymi godzinami
Wracaliśmy wtedy z objazdówki Peloponezu i na kilka dni zahaczyliśmy Sarti.
Pięknie tam
Ta aparatura to kamerka SJ6000 Explay - filmiki wystarczające do zabawy, z samochodu też są spoko (dość czuły mikrofon). Plus za bogate wyposażenie. Minus - kijek niestety zżarła woda morska, ale to chyba nasza wina, że dobrze nie wyczyściliśmy po powrocie z Gr, a potem z Cro... I minus - jak wyjmujesz kamerkę spod wody i dalej filmujesz nad wodą to obraz jest rozmazany, nieostry...Bodek1 napisał(a):A jaka to aparatura do podwodnych zdjęć, bo też zakupiłem jakieś ustrojstwo Gitup2 do filmików i zdjęć podwodnych i będę za tydzień testował.