No jakoś nie mogłam się zebrać z pisaniem, a potem przyszedł Cypr i miałam ogromną ochotę nim się podzielić Ale i na Grecję przyszedł czas....Mikromir napisał(a):No proszę, chwila nieuwagi i jest relacja, na którą czekałam jesienią, gdy jeszcze była jakaś nadzieja na Grecję... Nadzieja chwilowo w zawieszeniu, ale relację bardzo chętnie poczytam - przyda się na kiedyś tam... A lenistwo - baaardzo przyjemna sprawa...
Cześćolkas napisał(a):Jestem
Odezwał się ten, co siedzi na d. nad SWOIM morzetony montana napisał(a):Ludzie to se jezdza po tym swiecie...Cypry Luksemburgi Frankfurtery i RO...LENIWIE!!
A Frankfurt to służbowo (nic prawie nie widziałam, oprócz budynku targów, plus, że ostatni wieczór udało się na zakupy wyskoczyć i codziennie był na kolację stek i szaragi A w Lux już kilka lat nie byliśmy, a miejscówka free, więc czemu nie skorzystaćelka21 napisał(a):Bo z nudów, to ludziom różne głupoty do głowy przychodzą
Rozsiądź się wygodnieJanusz Bajcer napisał(a):No to leniwie siadam w II rzędzie
Nareszcie się udało Właśnie liczyłam na Wasze uwagi, ale wiele tu nie pobyliście… Te kąty to plażowe będą i raczej nie w Waszym stylu (nie piaszczyste)…kulka53 napisał(a):No nareszcie
Na Chalkidikach spędziliśmy niestety zbyt mało czasu niż na to zasługiwały (zwłaszcza na Sithonii) także z przyjemnością pozaglądam w raczej nie bardzo znane kąty
Właśnie dlatego wahałam się i walczyła RO z Sartii, ale lazury zwyciężyły ze zwiedzaniem , choć Meteorów dalej żałujęajdadi napisał(a):A co byś chciała więcej na Chalce robićpiekara114 napisał(a):Będzie baaaaardzoooooo leniwie.... plaża, słońce, lody, gyrosy, plaża.... i niewiele więcej....
Zapraszam Mam nadzieję, że przed moim Hvarem skończymy leniuchowanie….maslinka napisał(a):Bardzo chętnie z Wami poleniuchuję
Leniuchowanie jest czasami wskazane…. Sartii jest idealne na leniuchowanie, a i na spanie w autku także myślę się na da…dangol napisał(a):Ostatnio na wakacjach również coraz więcej leniuchujemy , więc Twoja opowieść może być "wskazówką" na kiedyś tam... tym bardziej, że greckie klimaty nam pasują
To musisz pilnować tempa, ale nie tak jak Mysza w moim Cyprze, bo przed jesienią nie skończymy leniuchowaćSara76 napisał(a):Oby leniwie nie szła ta relacja , bo jestem i ja i czekam na powalające lazury, cudną roślinność i wąskie uliczki.
elka21 napisał(a):tony montana napisał(a):Ludzie to se jezdza po tym swiecie...Cypry Luksemburgi Frankfurtery i RO...LENIWIE!!
Bo z nudów, to ludziom różne głupoty do głowy przychodzą
tony montana napisał(a):elka21 napisał(a):tony montana napisał(a):Ludzie to se jezdza po tym swiecie...Cypry Luksemburgi Frankfurtery i RO...LENIWIE!!
Bo z nudów, to ludziom różne głupoty do głowy przychodzą
O to, to, nudzą się, to i 5 razy w ciągu roku wyjeżdżają ...
Rozsiądź się wygodnie21monika napisał(a):Ciekawie się zapowiada, więc przy cupnę se na zydelku.
A relację poczyniłeś? Bo jakoś nie pamiętam...ajdadi napisał(a):My na Chalce byliśmy dwa razy...
Bez noclegu to dość daleko na jednodniowy wypad (przynajmniej z Sarti 4,5h w jedną stronę). Pewnie odwiedzę jak udam się na Epir lub Pelion...może już w przyszłym roku...ajdadi napisał(a):za drugim razem zrobiliśmy sobie 2-dniową wycieczkę do Bitoli i Meteorów z noclegiem w Kalambace
5 razy w roku?? To chyba Ty? Nigdy tyle razy mi się nie udało wyjechać na wakacje w ciągu roku...tony montana napisał(a):O to, to, nudzą się, to i 5 razy w ciągu roku wyjeżdżają ...
Właśnie? Nie wyliczając to 5 miesięcy roku minęło a Ty już i na Sycylii i nad Gardą byłeś...a pewnie za raz polecisz jak nie na pół.Iberyjski to pewnie jakąś Kretę czy inną wyspę...no gdzie te wakacje planujesz?mysza73 napisał(a):A Ty właśnie wróciłeś, czy właśnie się pakujesz? ... bo się pogubiłam
To się będziemy wszyscy razem nudzić... Tylko wiesz, jak chcesz coś skorzystać to dopinguj, wyjazd 6 lipca ok. godz. 10... Jakby wygrała RO to Meteory i Saloniki na 1000% by były...Beata W. napisał(a):To ja po leniwym weekendzie też się Tu ponudzę trochę
A miałam nadzieję, że Saloniki to będą i coś podpatrzę planując swoją Grecję. U mnie w tym roku Meteory i Saloniki to must see