Oj przygodę to Wy mieliście.
Ale zdarza się.
To ja myślałam o wycieczce z Mlini, chyba do Czarnogóry?? Chyba, że to nie Ty....mysza73 napisał(a):Ja zapomniałam paszportów z domu jak do Cro jechaliśmy ,
ale tylko ze 20 km zdążyliśmy ujechać
tiwa napisał(a):A ja kiedyś zgubiłem paszporty w Roszke (na szczęście w drodze powrotnej ), wyrobiliśmy nowe i ... po pół roku znalazły się te stare, gdzieś koło silnika samochodu (wpadły w szczelinę w schowku pasażera ).
Dziękitiwa napisał(a):Fajna relacja, znajome miejsca, czekam na Grecję
Nerwy chwilę były, ale dobrze, że do granicy nie dojechaliśmy, bo dopiero wtedy nerwy byłyby....21monika napisał(a):Oj przygodę to Wy mieliście.
lotnikwsk napisał(a):Od teraz to już śledzę uważnie
Dziś wiadomo na myśl o tym jest już spokój, ale wtedy spokój był dopiero jak miałam paszporty w ręce i dojechaliśmy do miejsca, w którym musieliśmy nawrócić..... No i fajnie, że właściciel się odezwał...trinity napisał(a):...ale akcja
Nie zazdroszczę stresu i straconego czasu, ale dobrze, że gospodarz je znalazł i dał znać
Skopje mi sie podobało i jak będziemy kolejny raz jechać do Grecji to na pewno będzie postój w Skopjeajdadi napisał(a):piekara114 napisał(a):Tankujemy...fajny kraj
W końcu dobrze o Macedonii napisałaś
Piszesz o tych serbsko-maced.? Sklepiki były, ale na towar nie zwracałam uwagi, chciałam walutę...ajdadi napisał(a):Widzę ,że DUTY FREE na granicy cały czas czynny
piekara114 napisał(a):Trzeba tu uzupełnić….
Jadąc przez Macedonię, od granicy i potem od Skopje kila razy mówimy: Nigdy więcej Grecji, nigdy więcej… potem dochodzi Nidy więcej Grecji samochodem, tylko samolotem..…. A potem Za rok do Chorwacji, na Hvar…., no i za 18 dni o tej porze będziemy ku Jelsie pomykać
Ty się nic nie martwmysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):T.. no i za 18 dni o tej porze będziemy ku Jelsie pomykać
Nigdzie nie będziesz pomykać jak tej relacji nie skończysz
Aaaa, w tym miejscu to nawet na te sklepiki nie zwróciliśmy uwagi...cieszyliśmy się, że szybko nam się udało wjechać do UE i że jesteśmy już w Grecjiajdadi napisał(a):Piszę o tym w Evzoni...na fotce po lewej...za tablicą Grecjipiekara114 napisał(a):Sklepiki były, ale na towar nie zwracałam uwagi, chciałam walutę...