ajdadi napisał(a):Ciekawe po co się musieliście cofać
Też jestem ciekawa ,
więc Beata, koniec lenienia się
wrzucaj wyższy bieg, bo niedługo znowu jedziesz i jak będziesz się pakować w pośpiechu, to zaś czegoś zapomniesz
Czyli Skopje wygrywaAga P. napisał(a):Mi bardziej podobało się w Skopje...ajdadi napisał(a):U mnie na odwrót...ale Skopje też fajnepiekara114 napisał(a):Dla mnie Skopje (jako całość) wyżej niż Belgrad...
My w Destanie nie jedliśmy, kelner po ang nie mówił i miejsc nie było...Aga P. napisał(a):.też jedliśmy w restauracji ,,Destan'' w starej cz. Skopje..., polecam
Gorąco polecam na spacerBeata W. napisał(a):Z tym Skopje to masz rację, widzę, że to dobry wybór na spacer. Mam nadzieję, że wypali
Niektórzy pracują.... a zapomnieć, nie zapomnę....mysza73 napisał(a):wrzucaj wyższy bieg, bo niedługo znowu jedziesz i jak będziesz się pakować w pośpiechu, to zaś czegoś zapomniesz
Tak źle u nas na szczęście nie było... sms odczytałam jakoś 40 km od Skopje....piotrf napisał(a):Znam Twój ból , wracałem się kiedyś prawie 250 km drogami , które z autostradą miały niewiele wspólnego , straciłem cały dzień urlopu , bo kamera została w motelu a etui jechało z nami . . . nasz pokój sprzątany był jako ostatni , wyjechaliśmy przed świtem - stąd taka odległość spora . Gdy pani recepcjonistka zadzwoniła , przekonałem się że znam nowych słów których wstyd przytaczać bo mało cenzuralne , około mnóstwa
Jak to pewne wiadomości wzbogacają nas słownikpiotrf napisał(a):Gdy pani recepcjonistka zadzwoniła , przekonałem się że znam nowych słów których wstyd przytaczać bo mało cenzuralne , około mnóstwa
elka21 napisał(a):piekara114 napisał(a):- Wszystko mamy?
- Chyba tak…
No i okazało się, że nie
Ciekawe, czego zapomnieliście zabrać
Beata W. napisał(a):Czyli bez przygód się nie obyło.
ajdadi napisał(a):Ciekawe po co się musieliście cofać
mysza73 napisał(a):Też jestem ciekawa
Wszyscy jednego ciekawi...a gdzie fajne/brzydkie to Skopje.... no gdzie ja się pytamMai napisał(a):My wracaliśmy się ze Słowacji, bo mąż zapomniał całego osprzętu foto i apteczki 5 godzin w plecy na początku objazdówki po Bałkanach mieliśmy w drodze do Albanii spać w Skopie, ale daliśmy radę tylko do Nisiu dojechać
a Wy czego zapomnieliście?
Skopje mało kogo przyciągnęły do ujawnienia się, ale parę słów na k. i ile komentarzyDarkos napisał(a):Napięcie rośnie
Cześć. siadaj wygodnie. Wyjeżdżamy ze Skopje....elfik44 napisał(a):O mały włos a bym przegapiła relację. Nadrabiam i czekam na więcej, bo Grecja w planach. Co prawda na razie odległych ale kto wie
tyniolek napisał(a):Panowie na M chyba tak mają, mój też jest niezniszczalny
Wszyscy ciekawi, a jakoś nikt nie zgadywał co mogliśmy zostawić.....tyniolek napisał(a):Oczywiście ciekawość mnie zżera, czego tam zapomnieliście :>
beagm napisał(a):Hej, Zapoznałam się z tytułem, ale proszę przyśpieszyć z relacją, bo za tydzień wyruszamy do Grecji i wszelkie informacje mile widziane Nie muszę dodawać, że bardzo mi się podoba Oczywiście relacja, bo przygody nie zazdroszczę.
Mikromir napisał(a): Mimo wszystko dobrze, że to pierwszy punkt z listy, a nie ostatni...
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a): dwa połączenia od właściciela app. ze Skopje i sms…. Czytam i k.k.mać…
You forgot the passportPrzeszukuję torebkę, schowek, teczkę z dokumentami...k.mać nie ma ich ....
Eeeeee, w sumie fajnie, że to nie tylko ja tak mam
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a): dwa połączenia od właściciela app. ze Skopje i sms…. Czytam i k.k.mać…
You forgot the passportPrzeszukuję torebkę, schowek, teczkę z dokumentami...k.mać nie ma ich ....
Eeeeee, w sumie fajnie, że to nie tylko ja tak mam
Ty tylko z wycieczki musiałaś zrezygnować....