taurus napisał(a):Hmm..
Wiesz sprawa indywidualna.....
Nie powiem.. Lubię jeździć do Chorwacji, moja żona świata poza nią nie widziała do momentu...
Kiedy ją zawiozłem na Lefkadę... Tylko tam teraz chce jeździć.. Tutaj wypoczywa i jest szczęśliwa.
Nie ma tam wielu zabytków, ale my ich nie szukamy. Natomiast doznania wzrokowe (klify, plaże, gaje oliwne) jak i słuchowe (takiej orkiestry cykad nigdzie indziej nie słyszałem).... Bezcenne.
Wyspa nie skażona jeszcze nowoczesną cywilizacją, przesympatyczni ludzie... Przypomina mi Polskę z lat dzieciństwa.
Wiem, wiem.. W Chorwacji też pewnie to znajdę, tak samo jak na płw. Iberyjskim , po którym wielokrotnie podróżowałem..
Ale... To właśnie Grecja i ta wyspa zapadły nam głęboko w serca
Pozdrawiam
Keliopis napisał(a):no właśnie wrzesień i wszystko jasne , ja otrzymałem odpowiedz w mailu od właściciela apartamentów na Lefkadzie , pokoje wolne od 1.09 a cena 25E ale niestety terminu urlopu już nie mogę zmienić :/
taurus napisał(a):Keliopis napisał(a):no właśnie wrzesień i wszystko jasne , ja otrzymałem odpowiedz w mailu od właściciela apartamentów na Lefkadzie , pokoje wolne od 1.09 a cena 25E ale niestety terminu urlopu już nie mogę zmienić :/
są inne apartamenty jeśli KOALA jest pełny.
Napisz do mnie na priv lub GG.
Pozdrawiam
Keliopis napisał(a):Nie, nie to inny apartament, z "twojego" jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi. Także czekam cierpliwie. Natomiast nadal mam mętlik w głowie, i nie wiem już sam co wybrać.
Keliopis napisał(a):Taurus, niestety nie da się napisać prywatnej wiadomości, są wyłączone na tym forum. Ale napiszę tu chodzi mi o termin 15.08 - 20.08.
A orientujesz się może czy mają jakieś apartamenty z aneksem kuchennym? Jakbyś mógł właśnie spytać o zwykły pokoik dwuosobowy i taki z aneksem, jaka jest różnica w cenie, jeżeli oczywiście by mieli
Z góry bardzo Ci dziękuję za pomoc