kulka53 napisał(a):Bardzo ładne zdjęcie na koniec
W pierwszej chwili gdy je zobaczyłem, pomyślałem że to most Rio-Antirio
Dzięki za relację
Most Rio - Antirio był w zeszłym roku....
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):W pierwszej chwili gdy je zobaczyłem, pomyślałem że to most Rio-Antirio
... zgadza się to wrocławski Rio-Antirio ... w niedzielę miałem okazję nim jechać wracając ze Szklarskiej ...![]()
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):apisał(a) ajdadi » 21-08-2014 19:17
kmichal napisał(a):
kulka53 napisał(a):W pierwszej chwili gdy je zobaczyłem, pomyślałem że to most Rio-Antirio
... zgadza się to wrocławski Rio-Antirio ... w niedzielę miałem okazję nim jechać wracając ze Szklarskiej ...
Pozdrawiam.
Ogólnie cała obwodnica Wrocka robi wrażenie...pamiętajmy jakiś czas temu aby przejechać całe miasto
potrzebne człowiekowi było dwie ,a nawet i trzy godziny...a teraz sam miód i maliny....
Pozdrawiam
kmichal napisał(a):longtom napisał(a):I jeszcze "kawałeczek" od Komornik na południe.
... oj z tym to już chyba powątpiewam ...![]()
ajdadi napisał(a):Trochę optymizmu przecież "S 5" Poznań - Wrocław miała już być przejezdna podczas EURO-2012...
więc opóżnienie jest minimalne...
kmichal napisał(a):... w tej kwestii to wolę być realistą ......
... ale nie ukrywam, że S5 byłaby mi bardzo przydatna w drodze do pracy jak również na wakacje ......
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Witam.
Sorki, że w Twojej relacji Adrian ale mam nadzieję, że mi wybaczysz ...... muszę się pochwalić bo wczoraj wieczorem zostałem po raz trzeci tatusiem - mamy malutkiego ale ślicznego synka Joela ...
![]()
Pozdrawiam.
kmichal napisał(a):Witam.
... troszkę wciągnął mnie świat niemowlęcy ...... relacja będzie tylko że muszę do niej podejść mniej ambitnie
i zamiast opisów i szczegółów skupić się bardziej na oprawie fotograficznej ...
Całe szczęście materiał jest już cały zgrany i teraz pozostaje tylko wybrać foty no i wrzucić je w sieć ...![]()
A tak przy okazji pytanko techniczne bo pamiętam, że zmieniałeś miejsce składowania zdjęć - możesz mi napisać gdzie je teraz przechowujesz ( Kulka chyba w tym samym miejscu ma swój foto skład ...) ...
Pozdrawiam.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe