Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Garo&Justa napisał(a):Kurcze... z tymi lezakami w rzędach... nie wiem czy bym się oswoił. Nie przemawia do mnie to. Jak w kinie.
Witam.
Dla mnie też to nie przemawia...dlatego Beacie parę postów wcześniej napisałem , że pobyt wrześniowy OK...ale na wakacje w sezonie nie pojechałbym tam . Pozdrawiam
Przed wyjazdem trochę martwiłem się o pogodę....ale na te sześć dni tylko jeden był pochmurno - deszczowy. Temperatura jak na wrzesień też była OK...więc więcej fotek z LS mamy takich wieczorowo - nocnych (patrz poprzedni post)
Czwartek miał być wg prognoz pochmurny i taki był. Dlatego też tego dnia zdecydowaliśmy się pojechać do Triestu. Na punkcie widokowym ,na którym powinny być ekstra widoczki...było pochmurno i ogólnie tak jakby za moment miało nastąpić oberwanie chmury...