Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Planowana fotorelacja 2013 - 2024

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
ajdadi
Weteran
Re: Grecja...po raz czwarty - Pelion

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 20.07.2014 09:47

kmichal napisał(a):Witam.
Ledwo wróciłem ( dokładnie 1,5 h temu ) i tu zerkam a Ty już ostro z tą relacją lecisz :D
Ja aż taki szybki nie będę :D
Poza tym muszę nadgonić pozostałe greckie relacje :D
Jakie fajne spokojne morze na tych zdjęciach - u nas tak spokojnie nie było.
Pozdrawiam.

Dobrze,że wróciliście bez żadnych niespodzianek
Morze było aż za spokojne...to nie Lefkada
Natomiast co do relacji...to nastąpi spowolnienie przez napięty grafik w pracy (czytaj nadgodziny)

Pozdrawiam
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 20.07.2014 10:30

ajdadi napisał(a):Dobrze,że wróciliście bez żadnych niespodzianek
Morze było aż za spokojne...to nie Lefkada
Natomiast co do relacji...to nastąpi spowolnienie przez napięty grafik w pracy (czytaj nadgodziny)

Pozdrawiam

Jeżeli chodzi o pracę to ja dopiero jutro się dowiem jakie będę miał zaległości do nadrobienia :)
A relację zacznę zapewne pisać jak pojawi się na tym świecie nowy członek naszej rodziny - czyli zapewne we wrześniu :)
A jeżeli o niespodzianki na trasie to w drodze powrotnej przeżyliśmy "chwile" grozy - a trwały te chwile około 1 h ... ale wróciliśmy szczęśliwie i cali ... :D
Pozdrawiam.
mario766
Globtroter
Re: Grecja....Lefkada-Peloponez-Ateny-Pelion

Nieprzeczytany postnapisał(a) mario766 » 20.07.2014 15:17

ajdadi napisał(a):Teraz trochę o apartmano-studio

Nasz apartman posiadał wszystko co potrzebne jest niewymagającemu człowiekowi do udanego urlopu
czyli kompletnie wyposażoną wnękę kuchenną z piecem elektrycznym, ekspres do kawy,lodówkę oraz wiadomo telewizor,wifi,klimatyzację,oczywiście łazienkę i balkon oraz parking

Witam, ja z rodzinką i znajomymi w tym roku też planuję dotrzeć do Grecji , w okolicę Salonik, gdzie będziemy mieli 2 dni noclegu u znajomych a dalej chcemy na Chalkidiki i ciekaw jestem ile płacicie za noclegi jesli nie jest to tajemnicą :). ]
P.s gratuluję relacji i zdjęć , mnie brakuje czasu , nawet na przeglądanie forum a co dopiero na relacje ale może w tym roku uda mi się to nadrobić, pozdrawiam Mariusz
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 20.07.2014 20:43

kmichal napisał(a):A jeżeli o niespodzianki na trasie to w drodze powrotnej przeżyliśmy "chwile" grozy - a trwały te chwile około 1 h ... ale wróciliśmy szczęśliwie i cali ... :D
Pozdrawiam.

Piszesz o postoju na granicach?
Czy coś gorszego?
Pozdrawiam
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 20.07.2014 21:17

smy
mario766 napisał(a):Witam, ja z rodzinką i znajomymi w tym roku też planuję dotrzeć do Grecji , w okolicę Salonik, gdzie będziemy mieli 2 dni noclegu u znajomych a dalej chcemy na Chalkidiki i ciekaw jestem ile płacicie za noclegi jesli nie jest to tajemnicą :). ]
P.s gratuluję relacji i zdjęć , mnie brakuje czasu , nawet na przeglądanie forum a co dopiero na relacje ale może w tym roku uda mi się to nadrobić, pozdrawiam Mariusz

Od czasu jak zaczęliśmy wakacje organizować sobie indywidualnie(zawsze jeżdziliśmy z dwóch dużych biur
z dojazdem własnym na N. i T. ale jak oszaleli z cenami to daliśmy sobie spokój)
to jeszcze nigdy cena za naszą rodzinkę nie dobiła do 30 euro na dobę
Faktem jest,że nie podaję adresów oraz stron internetowych miejsc,w których spaliśmy
dlatego,że każdy ma inne wymagania i to co jednemu wystarczy drugiemu może nie pasować
i potem ktoś do kogoś może mieć pretensje

Pozdrawiam
kmichal
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kmichal » 20.07.2014 21:20

ajdadi napisał(a):
kmichal napisał(a):A jeżeli o niespodzianki na trasie to w drodze powrotnej przeżyliśmy "chwile" grozy - a trwały te chwile około 1 h ... ale wróciliśmy szczęśliwie i cali ... :D
Pozdrawiam.

Piszesz o postoju na granicach?
Czy coś gorszego?
Pozdrawiam

Jeżeli chodzi o granicę to też była niemiła niespodzianka ale dzień wcześniej było dużo dużo gorzej ... a była to niespodzianka pogodowa ... :?
Opiszę to w relacji - ale bez zdjęć bo o takich nawet wtedy nie myśleliśmy ...
Na szczęście skończyło się tylko na mega strachu ...
Pozdrawiam.
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 20.07.2014 22:00

kmichal napisał(a):Opiszę to w relacji - ale bez zdjęć bo o takich nawet wtedy nie myśleliśmy ...

OK
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 20.07.2014 22:22

Spytacie się dlaczego tak szybko znależliśmy się na Pelionie
Dlaczego nie ma żadnych zdjęć z trasy...
Powiem tak pogodę w stronę do i z Grecji mieliśmy...bardzo mizerną raz deszcz,chmury,burze,itp,itd
...jedynie trasa od Budapesztu do Belgradu była...taka letnia
Z miejsc,które chcieliśmy zwiedzić,jak w tytule
to Belgrad - porażka,ale nie przez pogodę,ale nie wiem czy mieli jakieś święto,demonstrację czy coś innego,ale całe
centrum zakorkowane,pełno policji,zakazów oraz pełno straganów z szalikami,flagami i innymi akcesoriami w barwach serbskich
Zdjęcia posiadam mizerne,ale wkleję bo od ostatniej naszej wizyty w tym mieście w 2010 roku byliśmy ciekawi czy coś się zmieniło (chodzi mi o budynki zbombardowane przez NATO)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

co było zrobić...wzgórze Kalemegdam poczeka na nas...dla Nika wystarczyła wizyta w tym budynku

Obrazek
mario766
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mario766 » 20.07.2014 23:07

ajdadi napisał(a):smy
mario766 napisał(a):Witam, ja z rodzinką i znajomymi w tym roku też planuję dotrzeć do Grecji , w okolicę Salonik, gdzie będziemy mieli 2 dni noclegu u znajomych a dalej chcemy na Chalkidiki i ciekaw jestem ile płacicie za noclegi jesli nie jest to tajemnicą :). ]

Od czasu jak zaczęliśmy wakacje organizować sobie indywidualnie(zawsze jeżdziliśmy z dwóch dużych biur
z dojazdem własnym na N. i T. ale jak oszaleli z cenami to daliśmy sobie spokój)
to jeszcze nigdy cena za naszą rodzinkę nie dobiła do 30 euro na dobę
Faktem jest,że nie podaję adresów oraz stron internetowych miejsc,w których spaliśmy
dlatego,że każdy ma inne wymagania i to co jednemu wystarczy drugiemu może nie pasować
i potem ktoś do kogoś może mieć pretensje

Pozdrawiam

My z biur podróży nigdy nie jeździliśmy, i nie zamierzamy :D, ale jeździmy pod namioty, z czystej zabawy zresztą, ale chciałem porównania czy warto kwatery, a rzeczywiście nie podajesz namiarów, zresztą wielu tak robi , ewentualnie na priv, a szkoda. W każdym razie dzięki za info, może po urlopie i ja wrzucę trochę info to będzie do porównania. Pozdrawiam
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 21.07.2014 16:13

mario766 napisał(a): W każdym razie dzięki za info, może po urlopie i ja wrzucę trochę info to będzie do porównania. Pozdrawiam

Nie ma sprawy,
Miłej zabawy życzę
Pozdrawiam
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 21.07.2014 16:20

Witam

Na pierwszy ogień w Grecji idą ruiny zamku w Platamonie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 21.07.2014 16:28

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 21.07.2014 16:31

Wstęp do zamku kosztuje 2 euro ,dzieciaki nie płacą nic
Z ruin roztaczają się ładne widoki na morze,góry i całą okolicę

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 21.07.2014 16:35

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W tle "piękne" chmury,które nam towarzyszyły w drodze do i z Grecji
ajdadi
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajdadi » 21.07.2014 16:39

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ruiny zamku moim zdaniem to frajda przede wszystkim dla dzieci
Ale czasu tam spędzonego nie żałuję
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Planowana fotorelacja 2013 - 2024 - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone