Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Grecja - Lefkada, Kefalonia... 2011

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 26.08.2011 13:00

demi-duox napisał(a):
Oj, jak dla mnie to nie za bardzo. Rozstawisz i musi stać. Namiot albo przyczepę zostawiasz i można eksplorować autkiem okolicę. Trochę jak kamper - autko unieruchomione.

Taaa..., tu masz całkowitą rację :!:

demi-duox napisał(a):Pilion - to mój następny cel w Grecji. W tym rku tylko go powąchałem zatrzymując się tam, za Volos, na jeden nocleg. Czekam na dalszy opis i inspiracje.

Z inspiracjami będzie ciężko... My tylko dwa noclegi :!:

pozdr
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 26.08.2011 21:27

Przeczytałem Twoją relację od początku , pooglądałem po raz kolejny piękne zdjęcia tych wspaniałości , które odwiedziliście ( ciekawe , co będzie dalej ????????? ) :D i . . . jestem w rozterce :roll:
Cały piękny , misternie układany plan urlopowy na 2012 zaczyna się rozsypywać :roll: Dobre w tym jest tylko to , że mam gotowiec na 2013 :lol: :lol:
Nie będę ukrywał , że bez trudu mogę wskazać współwinnych tego stanu rzeczy - Dangol , Kulka53 , Oginioszki , Interseal , Mahadarbi , Janusz Bajcer itd. , itd. . . . przepraszam , że wszystkich nie wymienię :wink:

Krótko mówiąc - zanosi się na kolejną zdradę :oops: :lol:

Pozdrawiam
Piotr
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 26.08.2011 22:46

piotrf napisał(a):Przeczytałem Twoją relację od początku , pooglądałem po raz kolejny piękne zdjęcia tych wspaniałości , które odwiedziliście ( ciekawe , co będzie dalej ????????? ) :D i . . . jestem w rozterce :roll:
Cały piękny , misternie układany plan urlopowy na 2012 zaczyna się rozsypywać :roll: Dobre w tym jest tylko to , że mam gotowiec na 2013 :lol: :lol:
Nie będę ukrywał , że bez trudu mogę wskazać współwinnych tego stanu rzeczy - Dangol , Kulka53 , Oginioszki , Interseal , Mahadarbi , Janusz Bajcer itd. , itd. . . . przepraszam , że wszystkich nie wymienię :wink:

Krótko mówiąc - zanosi się na kolejną zdradę :oops: :lol:

Pozdrawiam
Piotr

No to ciekawy jestem gdzie Cię poniesie... :?: :)
Moja relacja czy raczej fotorelacja w zasadzie już się skończyła. Zostało mi do napisania kilka zdań podsumowania, ale nie mogę się zabrać za ich napisanie. Czasu brak, koszmarny pod wieloma względami tydzień miałem... :(
Poza tym jutro ruszam na krótki urlop do... Chorwacji oczywiście :D :!:
Także te parę zdań napiszę po powrocie :!:

pozdr
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 26.08.2011 23:37

janusz.w. napisał(a):
. . . jutro ruszam na krótki urlop do... Chorwacji oczywiście :D :!:
Także te parę zdań napiszę po powrocie :!:

W takim razie dobrego wypoczynku Wam życzę i spokojnego powrotu :D

Jeszce 10 - 12 dni i też wyruszę 8)

Pozdrawiam
Piotr
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 27.08.2011 02:32

Do czasu Twego, Piotr, wyjazdu, uda mi się może maleńki wspominek wakacji na Zante 2009. Tak, wiem, to krok ku Twej zdradzie, ale warto będzie, uwierz mi :D
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 29.08.2011 13:45

Naoglądałam tych pięknych odcieni błękitu i już wiem, że niebieski niejedno ma imię :wink: :D

No i dołączam do grona "namówionych na Grecję " :D

pozdrawiam całość ekipy
5+1
:D
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 06.09.2011 11:46

Tak na zakończenie...;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jesteśmy pod domem..., pół godziny po północy, spać mi się chce...
Rano idę z moim urlopowym kajetem spisać dane statystyczne :wink: patrzę na licznik i spisuję: 5182 km, to nasz tegoroczny dystans - ki czort, jakaś znajoma cyfra :roll: idę do domu, sprawdzam, wakacje 2009 - Lefkada i Zakynthos - 5182 km... no cóż, precyzyjny jestem :lol:

W tym roku wycieczka była wyjątkowo udana! Praktycznie pod każdym względem...
Na Lefkadze przepiękne zachodnie wybrzeże, przylądek Lefkatas, Porto Katsiki :D pięknie położony kemping :!:
Na Kefalonii jeszcze lepiej! Asos :D perełka! Plaże Mirtos i Ammos... widzieliście... :) z naciskiem na tą drugą :wink: . Na tej wyspie praktycznie za każdym zakrętem drogi odsłaniał się rewelacyjny widoczek! Kemping luksusowy :D
Temperatury mieliśmy optymalne, ruch turystyczny śladowy, dopiero w okolicach Volos poczuliśmy, że są wakacje...
Zostało jeszcze wiele miejsc do zobaczenia na wyspach! Wrócimy tam!

Dziękuję za uwagę :)
mahadarbi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mahadarbi » 06.09.2011 12:12

janusz.w. napisał(a):
idę do domu, sprawdzam, wakacje 2009 - Lefkada i Zakynthos - 5182 km... no cóż, precyzyjny jestem :lol:

Precyzyjny??? Niebezpiecznie precyzyjny!!! 8O :roll: :lol:

Miło było zobaczyć Twoje greckie odkrycia. Dzięki :papa:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 06.09.2011 23:37

5182

Janusz , naprawdę zdziwiony będę , gdy odczytam w swoim autku taki przebieg po powrocie z wakacyjnej wyprawy :lol:

Może to zaczarowana liczba :?: :wink: , bo planowany wstępnie dystans ( wg ViaMichelin ) w naszym przypadku to 5 112 ( niebezpiecznie blisko Twojej ) , ale zawsze przejeżdżałem więcej niż planowane 8) , więc . . .

Póki co , dziękuję za możliwość wędrowania Waszymi ścieżkami :D

Pozdrawiam
Piotr
wawerek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wawerek » 07.09.2011 19:37

Szkoda, że to już koniec tej fajnej relacji. Tak myślę, że może po "zaliczeniu" przeze mnie Korfu warto skupić się na kontynuowaniu plażowania na innych Wyspach Jońskich.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.09.2011 20:30

Witam.

Dziękuję za relację.
Przyda się - jestem pewien :) .

Pozdrawiam.
Interseal M.
Magda O.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda O. » 08.09.2011 10:30

Piękna jest ta Grecja, na pewno jeszcze się tam wybiorę, ale na razie po "rodoskiej zdradzie" chcę wrócić do Cro. A za parę latek, kto wie... :lol: :lol:
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 30.09.2011 15:51

No i ja postanowiłem po przeczytaniu takiej relacji że w przyszłym roku - będzie Grecja :wink:
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 30.09.2011 17:06

A u mnie miała być Hiszpania 2012 ale od 13-ej jest już Lefkada.

Pozdrawiam
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 30.09.2011 22:21

...a ja po tygodniowym pobycie w Chorwacji w jakąś 'niemoc' popadłem... :oops:

Koniec z tym :lol:

mahadarbi napisał(a):Miło było zobaczyć Twoje greckie odkrycia. Dzięki :papa:

piotrf napisał(a):Póki co , dziękuję za możliwość wędrowania Waszymi ścieżkami

Miło mi bardzo :!:
A jak u Ciebie Piotrze z dystansem wyszło?

wawerek napisał(a):Szkoda, że to już koniec tej fajnej relacji. Tak myślę, że może po "zaliczeniu" przeze mnie Korfu warto skupić się na kontynuowaniu plażowania na innych Wyspach Jońskich.

No a mi z tych większych właśnie Korfu brakuje...:)

Interseal napisał(a):Dziękuję za relację.
Przyda się - jestem pewien

Warto tam zawitać, oj warto... :)

Magda O. napisał(a):Piękna jest ta Grecja, na pewno jeszcze się tam wybiorę

Ja też, myślę, że już w przyszłym roku :!:

-Yaro- napisał(a):No i ja postanowiłem po przeczytaniu takiej relacji że w przyszłym roku - będzie Grecja

No to może gdzieś tam się spotkamy :)

taurus napisał(a):A u mnie miała być Hiszpania 2012 ale od 13-ej jest już Lefkada.

Nooo... właśnie mi się wydawało, że u Krystofa coś wspominałeś o rezerwacjach hiszpańskich :roll:

pozdr
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Grecja - Lefkada, Kefalonia... 2011 - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone