Dzięki wielkie. Kurde dwa razy relację przeglądałem... ale jak to w robocie na szybko i spod łokcia.
Rzeczywiście mało nie jest
Kefalonia jednak warta wydania tych pieniędzy.
Dzięki raz jeszcze i pozdrawiam.
janusz.w. napisał(a):Krystof napisał(a):dzięki! dziwna sprawa z tymi cenami, że octavia płaci więcej ...
...kombi/hatchback...
Interseal napisał(a):Czekaj... czekaj... Karpenisi i Volos to już ląd... kiedy to się stało? Jeszcze wczoraj było o wycieczkach pomiedzy wyspami...
Przejazd "E" ileś tam - tu mi graj - uwielbiam takie drogi.
Szybkie tempo relacji i samych wakacji - dlatego często się gubię.
Pozdrowienia.
maslinka napisał(a):I już wiem, że na narty można również do Grecji
Interseal napisał(a):Czekaj... czekaj... Karpenisi i Volos to już ląd... kiedy to się stało?
Jacek S napisał(a):Moto Guzzi - ciekawy egzemplarz.
typ napisał(a):To raczej nie chodzi o to że kombi/hatchback. W Vasiliki w cenniku było rozgraniczenie na samochody osobowe o długości do 4,25m i powyżej 4,25 Widocznie focus ma wymiary zbliżone do 4,25 i zakwalifikowali go do tańszego biletu.
Lidia K napisał(a):Interseal napisał(a):Czekaj... czekaj... Karpenisi i Volos to już ląd... kiedy to się stało? Jeszcze wczoraj było o wycieczkach pomiedzy wyspami...
Przejazd "E" ileś tam - tu mi graj - uwielbiam takie drogi.
Szybkie tempo relacji i samych wakacji - dlatego często się gubię.
Pozdrowienia.
Właśnie, musiałam staranniej drugi raz przeczytać bo własnym oczom nie uwierzyłam. Tak daleko się przemieściliście.
Ale trasa E952 i zdjęcia rewelacyjne. Dobrze wiedzieć jakie po drodze są niesamowite, górskie widoczki.