Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
Odświeżę odrobinę wątek, 16.08-19.08 mam rezerwację w Vasiliki 130 Euro za 3 noce z opcją rezygnacji. Zastanawiam się czy nie zrezygnować i szukać w ciemno. Doradźcie mi czy w tym terminie znajdę coś taniej ? Apartament 2 osobowy.
Za 130 E znalazłem ofertę przez booking natomiast jak pisze na prywatne adresy to otrzymuje propozycje nie schodzące ponizej 60E. Dlatego sądze,że jeżeli udałoby mi się znalesc za 40E to bylo by niezle. A 40E razy 3 noce to jedynie 10E oszczednosci. Chyba, że jest szansa na znalezienie za 30E ?
Wszystko zalezy od standardu i długości pobytu . My mamy 12 noclegów po 32,5 ojro. Apartamenty bez rewelacji ale niebrakuje niczego . To i tak wiecej o 0,50 niz w tamtym roku. Ale rezerowowane juz w styczniu .
goly napisał(a):Wszystko zalezy od standardu i długości pobytu . My mamy 12 noclegów po 32,5 ojro. Apartamenty bez rewelacji ale niebrakuje niczego . To i tak wiecej o 0,50 niz w tamtym roku. Ale rezerowowane juz w styczniu .
goly podziel się namiarami i emocjami. wszak czas zacząć.................planować..................
Na chwile obecna raczej z jej uciążliwości - nie jest szybka (to typowa krajobarazówka jak dla mnie ), a jak poruszam się z i do Grecji zależy mi na czasie - nie mniej , kiedyś jak będę miał więcej czasu to się nią przejadę - szczególnie, że czytałem na macedońskich stronach o planowanym remoncie tej drogi. ale nie będzie to autostrada.