Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Grecja - Lefkada - cel wakacyjny - pytania

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
Keliopis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keliopis » 31.05.2012 16:53

Odświeżę odrobinę wątek, 16.08-19.08 mam rezerwację w Vasiliki 130 Euro za 3 noce z opcją rezygnacji. Zastanawiam się czy nie zrezygnować i szukać w ciemno. Doradźcie mi czy w tym terminie znajdę coś taniej ? Apartament 2 osobowy.
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 31.05.2012 17:03

hmm... ja mam studio w cenie 50euro za 3 os. z tym że na 13 dni.
Keliopis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keliopis » 31.05.2012 18:11

Dla mnie cena max 40Euro/dzień, i 3-dniowy pobyt może podrażać koszty.
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 31.05.2012 18:15

Być może krótszy pobyt podwyższa koszty ale bez przesady.
Keliopis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keliopis » 31.05.2012 23:52

Za 130 E znalazłem ofertę przez booking natomiast jak pisze na prywatne adresy to otrzymuje propozycje nie schodzące ponizej 60E. Dlatego sądze,że jeżeli udałoby mi się znalesc za 40E to bylo by niezle. A 40E razy 3 noce to jedynie 10E oszczednosci. Chyba, że jest szansa na znalezienie za 30E :) ?
goly
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goly » 01.06.2012 10:13

Wszystko zalezy od standardu i długości pobytu . My mamy 12 noclegów po 32,5 ojro. Apartamenty bez rewelacji ale niebrakuje niczego . To i tak wiecej o 0,50 niz w tamtym roku. Ale rezerowowane juz w styczniu .
Keliopis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Keliopis » 01.06.2012 11:02

Mógłbyś mi przesłać namiary ? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Koncepcja nam się zmieniła wydłużymy pobyt na lefkadzie do 5 nocy :)
Darkos
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkos » 10.10.2012 14:45

goly napisał(a):Wszystko zalezy od standardu i długości pobytu . My mamy 12 noclegów po 32,5 ojro. Apartamenty bez rewelacji ale niebrakuje niczego . To i tak wiecej o 0,50 niz w tamtym roku. Ale rezerowowane juz w styczniu .

goly podziel się namiarami i emocjami.
wszak czas zacząć.................planować..................
Darkos
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) Darkos » 10.10.2012 14:49

Mariusz Gubernat napisał(a):Będę na Lefkadzie od 25.06-02.07 w Kalamitsi.
Potem Kefalonia i Peloponez.
Mariusz

Mariusz.
Może podrzucisz namiary na kwaterki z których korzystałeś i które polecasz?
Pozdrawiam
kaammyyk
Podróżnik
Re: Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaammyyk » 11.10.2012 17:58

Darkos napisał(a):
Mariusz Gubernat napisał(a):Będę na Lefkadzie od 25.06-02.07 w Kalamitsi.
Potem Kefalonia i Peloponez.
Mariusz

Mariusz.
Może podrzucisz namiary na kwaterki z których korzystałeś i które polecasz?
Pozdrawiam

+1
taurus
Cromaniak
Re: Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 11.10.2012 18:11

kaammyyk napisał(a):+1

ziomek ustawmy się na kawę w Gdyni lub Gdańsku i porozmawiamy o Lefkadzie ;)
kaammyyk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaammyyk » 11.10.2012 18:30

Sorry za off top.
Dzięki za zaproszenie . Fakt musimy się umówić bo w 2013 to już na bank jadę na lefkadę.!!!
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 11.10.2012 18:33

kaammyyk napisał(a):Sorry za off top.
Dzięki za zaproszenie . Fakt musimy się umówić bo w 2013 to już na bank jadę na lefkadę.!!!

kontakt masz i tu i na Grecji ;)
Skat
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skat » 27.12.2012 18:56

Witam.Taurus,dlaczego zrezygnowałeś z trasy w Macedonii przez Bitola,czy tylko z powodu małej różnicy długości trasy?
taurus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) taurus » 27.12.2012 19:01

Witam

Na chwile obecna raczej z jej uciążliwości - nie jest szybka (to typowa krajobarazówka jak dla mnie ), a jak poruszam się z i do Grecji zależy mi na czasie - nie mniej , kiedyś jak będę miał więcej czasu to się nią przejadę - szczególnie, że czytałem na macedońskich stronach o planowanym remoncie tej drogi. ale nie będzie to autostrada.

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα

Grecja - Lefkada - cel wakacyjny - pytania - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies