maniust napisał(a):arturac napisał(a):maniust napisał(a):Że tam zapytam jeszcze.......
Lody to to w Turcji można wpierniczać bez problemu i zęby kranówą płukać ?
Jakaś "Klątwa Faraona" czy inne gów..... nas nie dopadnie?
Jeden "mondry" mi dziś takie rady dawał , że pomyślałem czy mu się nie poj..... z Egiptem.......
w każdym miejscu aby uniknąć problemów żołądkowych trzeba się odkażać:)
wewnętrznie rzecz jasna
aha ......wszystko jasne .......zaopaczę się na wolnocłowym w te odkażacze
maniust napisał(a):Że tam zapytam jeszcze.......
Lody to to w Turcji można wpierniczać bez problemu i zęby kranówą płukać ?
Jakaś "Klątwa Faraona" czy inne gów..... nas nie dopadnie?
Jeden "mondry" mi dziś takie rady dawał , że pomyślałem czy mu się nie poj..... z Egiptem.......
Janusz Bajcer napisał(a):W Turcji może Was dopaść "Zemsta Sułtana"
Radzę jutro zakupić florę bakteryjną i zacząć spożywać.
http://turcjawsandalach.pl/forum/probio ... -do-turcji
maniust napisał(a):FUX napisał(a):Raczej na powrocie; w tamtą stronę w RP i Turcji na lotniskach nie warto.
Hmmmmm, Fuxie , a te Raki kwalifikuje się do picia?
Nie jestem wybredny....... .... i z tego co wyczytałem ma kopa 45 % .....sponiewiera to coś?
Ölüdeniz to niewielkie miasteczko turystyczne, znajdujące się w odległości ok. 14 km od Fethiye. Tym, co najbardziej przyciąga do tego kurortu rzeszę turystów to wizja malowniczej zatoki oraz osławionej Błękitnej Laguny, a także niezwykle luźna, wakacyjna atmosfera.
Jacek S napisał(a):Z jedzeniem na mieście był pewien problem - tak smacznie (dużo) karmili w hotelu, że na spacerach nie chciało się jeść.
maniust napisał(a): mnie zawsze ciągnęło do Dalmacji!
maniust napisał(a):więc 20 lipca 20:30 mamy wylot do Antalya i pote busem czy autokarem (nie wiem) do Oludeniz......
maniust napisał(a):raczej jestem pewny że Cro im się będzie podobać....
maniust napisał(a):a czy nam Turcja to się okaże
Skali porównawczej nie biorę pod uwagę , bo co kraj to inny obyczaj....
kaszubskiexpress napisał(a):Niech cyknie, wkleisz w wątek o Turcji jako przygotowania kondycyjne
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe