Leszek Skupin napisał(a):bukmacher3 napisał(a):...
Woda np. Lidl jest po 0,7 euro za 1,5l gazowanej, niegazowana trochę droższa ok. 0,9euro, smak taki sam jak u nas, nie są słone jak w Cro.
Leszek Skupin napisał(a):Krystof napisał(a):...Lechu - oświeć mnie wreszcie, co to?o Tsippouro
...
Krzychu, to taki ich napój orzeźwiający, ale w upale bym go nie spożywał co najwyżej wieczorem i jeździć autem po jego spożyciu też nie zalecam, z cech charakterystycznych: ma smak anyżku i pali się , a po rozcieńczeniu z wodą robi się białe jak mleko
do kogo kierujesz te słowa? Bo Leszek jest z południa, a ja z północy, więc istnieje prawdopodobieństwo (czytaj "obawa"), że na święta odwiedzi Cię jakiś niedopity niezajączekJak byś mieszkał bliżej mnie, to już mógłbyś spróbować owego napoju
Gracias za kompilację - symulacja wydatków staje się coraz bardziej wiarygodnaBilety wstępu (2008 r):
cuda cuda - piękne campingi - szkoda tylko, że tak mało w okolicach Koryntu, bo tam planuję rozbić bazę wypadowąEuro Campingi na Peloponezie
do kogo kierujesz te słowa? Bo Leszek jest z południa, a ja z północy, więc istnieje prawdopodobieństwo (czytaj "obawa"), że na święta odwiedzi Cię jakiś niedopity niezajączekJak byś mieszkał bliżej mnie, to już mógłbyś spróbować owego napoju
Tolmen napisał(a):...
Bilety wstępu (2008 r):
...
Korynt 6 EUR - kamienie,
...
bukmacher3 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):bukmacher3 napisał(a):...
Woda np. Lidl jest po 0,7 euro za 1,5l gazowanej, niegazowana trochę droższa ok. 0,9euro, smak taki sam jak u nas, nie są słone jak w Cro.
Ile To kosmos jakiś
Leszku czy to wg Ciebie jest drogo?
Jak nawet policzysz euro po 4,5zł to wychodzi 3,15 a po 4zł to tylko 2,80zł. Koszt zakupu wody Żywiec to ok. 2,2 gazowana, a niegazowana smakowa to już conajmniej 3zł.
Leszek Skupin napisał(a):bukmacher3 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):bukmacher3 napisał(a):...
Ile To kosmos jakiś
/viewtopic.php?p=363217#363217]tutaj[/url] o tym pisałem, ale chyba mnie nieuważnie czytasz, bo za zgrzewkę 6x1,5 l płaciliśmy 1,29 euro czyli za jedna 1,5 l butelkę wody wychodzi jakieś ok 0,22 euro co daje nawet po x 4,5 zł = niecałą 1 złotówkę a dokładnie 0,99 PLN to teraz odpowiedz sobie sam czy to jest tanio czy drogo w porównaniu z tym co piszesz 0,90 euro x 4,5 zł = 4,05 PLN to ponad 4 razy drożej a wody to tam idzie od jasnej cholery i jeszcze trochę więc może na tym warto trochę gotówki przyciąć, żeby było na zwiedzanie [/color][/i][/b]