carnivalko - tej wersji chce się trzymać.
Ładnie to podsumowałaś.
carnivalka napisał(a):.... na świecie jest wiele pięknych miejsc.Sentyment pozostaje ale należy poznawać inne miejsca a w ulubione powracać.
carnivalka napisał(a):Nie odpuszczaj m82m ,bo jest tam również pięknie.Zresztą na świecie jest wiele pięknych miejsc.Sentyment pozostaje ale należy poznawać inne miejsca a w ulubione powracać.
mireks napisał(a):W jaki rejon Grecji planujesz jechać,czy to będzie 10 dni w jednym miejscu czy z przemieszczaniem się,a masz może jakieś namiary na kwaterki bezpośrednio od właścicieli.
Ja planowałem szukać styczeń-luty,może lepiej wcześniej.
j_w napisał(a):Ja Grecje planuję 15.08.2009 do ok 07.09.09. Chalkidiki + Thassos.
Jadę na campingi. Rodzina 2+1
Zainteresowanych - j_w21(małpka)wp.pl
bukmacher3 napisał(a):"KOL" czy orientujesz się jak lepiej jechać na Lefkadę tzn. od granicy z Macedonią w Geveglii dalej na Larisę czy inną trasą.
carnivalka napisał(a):Jeżeli można to ja jechałam w jedną stronę przez Larissa-Trikala-Kalampaka-Metsowo-Ioanina-Preweza-Lefkada.
Drugą trasą to zaraz za Thessalonikami skręciliśmy na Kozani/E90/ -Grevenna-i potem Metsovo-Preveza.Ta druga trasa jest przepiękna widokowo,ale wolna i stresująca.Przy pierwszej opcji trochę lepiej ale autobana też jest dopiero w powijakach,oddana do użytku w małych fragmentach,chociaż na mapach już niby istnieje.Także zarezerwuj sobie więcej czasu na przejazd niż podaje GPS czy jakiś inny planer.
Powrót do Nasze relacje z podróży