Dziękuję fotka z Łaciatym jest THE BEST. Resztę pytań napisze jutro bo dziś troche brak czasu.
Pozdrawiam
bukmacher3 napisał(a):Mapę Lefkady warto zamówić tutaj:
www.freytagberndt.at/rtc-freytagberndt/ ... fkada.html
Nie jest może tanio, ale mapy na prawdę dobre. Zamawiałem u Nich mapę Kefalonii i co ciekawe mapa przyszła zanim przelałem pieniądze. Niestety Freytag&Berndt mają swoje odziały w Czechach, Słowacji i na Węgrzech, a u nas nie. Chyba, że poszukasz na jakimś serwisie aukcyjnym.
Witam owa mapa raczej jest nie do kupienia w Polsce. Już myślałem, że w Empiku kupię, ale takiej pozycji z nr EAN nie posiadają. Piszesz, że u nich zamawiałeś mapę Kefalonii. Moje pytanie, ile doliczałeś do kosztów wysyłki oraz czy płatność robiłeś w euro? Nie posiadam konta walutowego, tak więc mam prośbę o poradę jak ją zamówić.
Przekonałeś mnie o przejeździe przez Albanię. Miałem olbrzymie wątpliwości, myślałem że wrócę do Serbii i tam wjade do Chorwacji.
Jaki jest przelicznik waluty albańskiej na euro?
Pozdrawiam
bukmacher3 napisał(a):KOL dzięki za wszystkie porady. Mapę Lefkady już otrzymałem.
Pisałeś że byłeś również na Kefalonii.
Mam pytanie czy z Lefkady pływa prom na Kefalonię, chodzi mi żeby pojeździć autem po wyspie, a może wiesz gdzie jest tam jakaś wypożyczalnia, bo ogólnie to chyba wyjdzie taniej niż płacić za samochód na promie.
Teraz również parę pytań do Carnivalki: czy rejs wokół wyspy jest tylko z Nidri czy również z Vasiliki?
Może również wiecie o wycieczkach na Zante z Lefkady?
Pozdrawiam
KOL napisał(a):Mariusz Gubernat napisał(a):Witaj KOL.
Czy kwatera, w której mieszkałeś na wyspie Lefkada "Aloni Studios" ma dwie sypialnie?
Czy klima była w cenie apartamentu?
Czy kuchnia jest w pełni wyposażona (garnki,talerze,itp.)?
Bardzo proszę o odpowiedź.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Tam gdzie spałem była jedna sypialnia, a oprócz tego w kuchni stały jeszcze dwa łóżka. Klimatyzacja była w sypialni(w cenie). Kuchnia była wyposażona w garnki i talerze.
Tak jak pisałem wcześniej standard kwatery był raczej niski, ale położenie bardzo dobre(Ergemni, Porto Katsiki). Spaliśmy tam w cztery osoby i nie było na co narzekać. W sumie jak jest gdzie spać, jest kuchnia i łazienka to czego jeszcze trzeba? Było tam jeszcze kilka pokoi do wynajęcia, ale nie mam pojęcia jak wyglądały.
Na maila który podałeś przesłałem Ci jeszcze kilka innych adresów, może się przydadzą.
Pozdrawiam
bukmacher3 napisał(a):KOL napisał(a):Mariusz Gubernat napisał(a):Witaj KOL.
Czy kwatera, w której mieszkałeś na wyspie Lefkada "Aloni Studios" ma dwie sypialnie?
Czy klima była w cenie apartamentu?
Czy kuchnia jest w pełni wyposażona (garnki,talerze,itp.)?
Bardzo proszę o odpowiedź.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Tam gdzie spałem była jedna sypialnia, a oprócz tego w kuchni stały jeszcze dwa łóżka. Klimatyzacja była w sypialni(w cenie). Kuchnia była wyposażona w garnki i talerze.
Tak jak pisałem wcześniej standard kwatery był raczej niski, ale położenie bardzo dobre(Ergemni, Porto Katsiki). Spaliśmy tam w cztery osoby i nie było na co narzekać. W sumie jak jest gdzie spać, jest kuchnia i łazienka to czego jeszcze trzeba? Było tam jeszcze kilka pokoi do wynajęcia, ale nie mam pojęcia jak wyglądały.
Na maila który podałeś przesłałem Ci jeszcze kilka innych adresów, może się przydadzą.
Pozdrawiam
KOL jak możesz podeślij mi również owe adresy do zamieszkania, może również sie przydadzą. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
m82m napisał(a):http://picasaweb.google.com/natsidis/LEFKASLEFKADAIonianIslandsGreece1428June2008# Polecam zobaczenie tej galerii CAŁA LEFKADA .To Was powinno jeszcze bardziej "zarazić"
POZDRAV!
bukmacher3 napisał(a):m82m napisał(a):http://picasaweb.google.com/natsidis/LEFKASLEFKADAIonianIslandsGreece1428June2008# Polecam zobaczenie tej galerii CAŁA LEFKADA .To Was powinno jeszcze bardziej "zarazić"
POZDRAV!
Najlepsze na jednym ze zdjęć jest schodzenie ze statku po drabinie na plażę, ale to będzie nowe wyzwanie dla mojej żony z jej lękiem.
"Zarażony" jestem nie tylko Lefkadą, ale całą Grecją i mam ciężki orzech do zgryzienia jak odwiedzać co roku Grecję i Chorwację, chociaż myślę że będzie to do zrealizowania.
Pozdrav
Efcharisto
Powrót do Nasze relacje z podróży