Keliopis napisał(a):Co do ciągu dalszego postaram się w najbliższym czasie coś wrzucić
Czy to nie jest " najbliższy czas "
Do tej pory było pięknie i ciekawie , i co Co było dalej
Bo . . . tu się planuje proszę kolegi
Pozdrawiam
Piotr
Keliopis napisał(a):Co do ciągu dalszego postaram się w najbliższym czasie coś wrzucić
brygidka10 napisał(a):Super relacja, chcę więcej...
Keliopis mam pytanie odnośnie zakwaterowania. Skorzystałam z linku podanego przez Ciebie: http://www.mythoslefkas.gr/ Na pytanie o cenę kwatery dla 3 osób pani odpisała, że jest w cenie 40 euro. Niestety, nie wiem o jakim apartamencie mowa. Czy możesz coś powiedzieć na temat standardu takiego apartamentu, bo domyślam się, ,że zajmowaliście we dwójkę właśnie taki... Czy jest tam aneks kuchenny z wyposażeniem, klimatyzacja?? Jak daleko jest do plaży od tego pensjonatu?? Może masz jakieś fotki tego lokum?? Jak na razie mam odpowiedź z dwóch miejsc: Kalamitsi - bungalow i Mythos w Vassilliki w tych samych cenach..No i mam duży dylemat, co wybrać...A może masz jakieś inne propozycje z tego miejsca??
Keliopis napisał(a): . . . przerwa w relacji spowodowana była przygotowaniami Pauliny do egzaminu
piotrf napisał(a):Keliopis napisał(a): . . . przerwa w relacji spowodowana była przygotowaniami Pauliny do egzaminu
To całkowite usprawiedliwienie
Jest już po egzaminie , czy jeszcze przed bo nie wiem czy trzymać kciuki
Fresz napisał(a):Czytam i czytam i czytam - weekendowo jest. Bo ja lubię czytać.
te kiero napisał(a):świetna relacja, superowe zdjęcia i ich ilość, ciekawa trasa, z niecierpliwością czekam na cd
Keliopis napisał(a):
Podsumowując, Czarnogóra to największe zaskoczenie na plus podczas całej podróży. Ceny zbliżone do polskich a rejony egzotyczne, dobra infrastruktura i duża różnorodność pejzaży jak na tak mały kraj. Na pewno tam wrócimy na dłużej.
Ładne widoki, luźny klimat i tylko nawoływanie z meczetu przypomina o tym, że większość Czarnogórców to muzułmanie
armar napisał(a):Ładne widoki, luźny klimat i tylko nawoływanie z meczetu przypomina o tym, że większość Czarnogórców to muzułmanie
No wielu Czarnogórców by się mogło obrazić - 80% to prawosławni , muzułmanie to Albańczycy w okolicach Ulcinj i Bośniacy na północy .
Chodziliście kąpać się na plaże miejską w Ulcinj ??
Tam jest tragedia , bałbym się wejść do wody , w samym mieście masz mniejsze plaże i czyste ( limon, plaże na skałkach) no i za miastem Vielika Plaża - największa plaża piaszczysta ( czytaj piasek adriatycki nie bałtycki) długa na 13km .
Ciekawostką dla pań jest też plaża tylko dla kobiet w Ulcinj.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe