kulka53 napisał(a):AdamSz napisał(a):Panorama Aten nie sprawia wrażenia jakiejś ponurej "betonozy". Wyglądają dość lekko i ładnie. Z oddali, takie mrowisko jednolitych białych klocków na tle wzgórz, a z niektórej strony na tle morza. Co ciekawe, nie ma tam jakiś dominujących, betonowo szklanych drapaczy chmur. Wszystko z góry wygląda na ujednolicone w kolorze białym. I widać ogrom tej aglomeracji. Ogólnie ładny i ciekawy widok. Na pewno byłbyś pod pozytywnym wrażeniem.
Jestem tego samego zdania
Ateny z wysokości zawsze robią na mnie wrażenie, podobnie było i w tym roku choć był to widok jedynie z Aeropagu i okolic. Miasto wygląda oryginalnie i chyba dość niepowtarzalnie.
Cześć
Ostatnio interesuje mnie temat, który autorsko nazwałem SETEnE. Wbiłem pewną frazę i wyskoczyłeś mi Ty. Mam prośbę. Czy mógłbym użyć parę Twoich fotek (3, może 5) do swojego tekstu, na zaprzyjaźnionym forum
Chodzi mi o tą fotkę, jak niżej (i parę podobnych)
Tekst będzie tu:
http://grecja.iq24.pl/default.asp?grupa=97786&temat=560709&nr_str=7
P.S. SETEnE (Sezonowa Emigracja Turystyczno Ekonomiczna na Emeryturze) Idea podpatrzona u sąsiadów zza miedzy, czego przykładem są te kampery na Twoich fotkach. Prosto, miło, długo, tanio
.....
Danuśka, sorry, że się wkręciłem z prywatą, do Twojej relacji