Piękne , wspaniałe miejsce do spacerów , bez tłumów i komercji
Danusiu , na zdjęciu z Grzegorzem widać , że można tam "trafić" niezłą nieruchomość
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Piękne , wspaniałe miejsce do spacerów , bez tłumów i komercji
wiola2012 napisał(a): To za to wydaje się być idealne (…)zobaczymy z bliska
dangol napisał(a):Nie da się zobaczyć wszystkiego , nawet na tak małej wyspie . Może kiedyś tu jeszcze wrócimy (?)
piotrf napisał(a):Nawet gdybyśmy mieli żyć jak Metuzalem , zabrakło by nam czasu na to , żeby wszystko zobaczyć , zwiedzić i spróbować
Pozdrawiam
Piotr
wiola2012 napisał(a): Ja mogę mieć tylko do siebie pretensje - za późno zaczęłam poznawanie świata
dangol napisał(a):wiola2012 napisał(a): Ja mogę mieć tylko do siebie pretensje - za późno zaczęłam poznawanie świata
...W tzw.międzyczasie zmieniła mi się też forma poznawania świata. Już mi tak nie zależy na oglądaniu dużej liczby zabytków (chociaż chętnie jakieś zwiedzam), bardziej nastawiam się na poznawanie lokalnej kuchni i zwyczajów, czasem wystarczy mi dłuższe posiedzenie przy kawce i obserwowanie tego, co się dzieje wokół - nawet, jak się prawie nic nie dzieje
wiola2012 napisał(a):dangol napisał(a):wiola2012 napisał(a): Ja mogę mieć tylko do siebie pretensje - za późno zaczęłam poznawanie świata
...W tzw.międzyczasie zmieniła mi się też forma poznawania świata. Już mi tak nie zależy na oglądaniu dużej liczby zabytków (chociaż chętnie jakieś zwiedzam), bardziej nastawiam się na poznawanie lokalnej kuchni i zwyczajów, czasem wystarczy mi dłuższe posiedzenie przy kawce i obserwowanie tego, co się dzieje wokół - nawet, jak się prawie nic nie dzieje
Dokładnie , ale to naturalna kolej rzeczy.