Szybkie pytanie ile taki prom na Kefalonie ? i do Zakyntos?
Jade na poczatek na pelion , pozniej ateny i moze tam gdzie Ty i zakyntos
maniek79m napisał(a):Szybkie pytanie ile taki prom na Kefalonie ? i do Zakyntos?
Jade na poczatek na pelion , pozniej ateny i moze tam gdzie Ty i zakyntos
Torac napisał(a):Witam w "jońskiej" relacji. Plażę otworzono 12.07, ale podobno zagraża jej kolejny zawał więc może być ponownie zamknięta. Podczas moich 6 noclegów na Kefalonii byłem na niej 2 razy, ale oddałbym palmę pierwszeństwa Egremni na Lefkadzie. Plusy Myrtos to :dojazd na samą plażę i darmowy parking.
Jak opuszczałem wyspę 17.07 droga Asos - Myrtos była zamknięta i ten krótki modcinek drogi objazdem robiło się w około 1 godz.
Podobna sytuacja jest na Platia Ammos - schody są bardzo niebezpieczne, zagrażają osunięciem.
Torac napisał(a):husband napisał(a):Jechałem tym objazdem do Fiskardo, z małego odcinka zrobiło się niezłe koło
Dlatego Asos w 2014 roku dobrym pomysłem nie jest. Ale miasteczko b.sympatyczne,podobnie jak Fiskardo.
Torac napisał(a):Post napisał(a) Torac » 05-08-2014 22:00
husband napisał(a):Jechałem tym objazdem do Fiskardo, z małego odcinka zrobiło się niezłe koło
Dlatego Asos w 2014 roku dobrym pomysłem nie jest. Ale miasteczko b.sympatyczne,podobnie jak Fiskardo.