Lesiu skończył, bo pędził jak lokomotywa BRAWO
A ja dopiero do Kokkino Nero dojechałem
Pawełka napisał(a):Ciekawi mnie, czy ktoś opisze na forum 5,5 tys km wakacji w Polsce.
A jak syn zniósł "cały ten zgiełk", czyli długą podróż i wiele zwiedzania?
meeg napisał(a):Dalej, dalej - będzie kolejna fajna relacja do poczytania!
Leszek Skupin napisał(a):Tylko stukanie w silniku coraz bardziej mnie niepokoiło. To ostatecznie już ponad 4000 km przejechanych z tym stukaniem. Ile jeszcze wytrzyma
Krystof napisał(a):Pierwsza relacja, którą przeczytałem w całości ... Szkoda, że koniec, bo na forum nudą wiać zaczyna ...
To może teraz małe reminiscencje w postaci odpowiedzi na konkretne pytania? Ja pierwszy!
Cy Wy na te samodzielnie pichcone obiadki pichciliście? Mieliście zapasy puszkowo-słojowe, czy kupowaliście jedzenie na miejscu? Gotowe rzeczy, półprodukty, czy pełen hardcore - kura z piórami?
Jeszcze raz ukłony i wszelkie wyrazy, Krystof
bart555 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Tylko stukanie w silniku coraz bardziej mnie niepokoiło. To ostatecznie już ponad 4000 km przejechanych z tym stukaniem. Ile jeszcze wytrzyma
Leszek, nie zostawiaj mnie w niepewności co do losów Twojego auta... Czy po powrocie do domu wymagało jakiejś szczególnej hospitalizacji, jak to się skończyło?
Świetna relacja, naprawdę... Przeczytam na pewno jeszcze kilka razy żeby wyłowić wszystkie smaczki i podkręcić się na przyszły rok na taką przygodę...
Pozdrawiam
maciek1956 napisał(a):meeg napisał(a):Dalej, dalej - będzie kolejna fajna relacja do poczytania!
Tak jest, zagladaj Leszku do wspomnianego atlasu i pisz dalej.
Leszek Skupin napisał(a):maciek1956 napisał(a):meeg napisał(a):Dalej, dalej - będzie kolejna fajna relacja do poczytania!
Tak jest, zagladaj Leszku do wspomnianego atlasu i pisz dalej.
Ale..... ja już nic nie pamiętam Przypomniałem sobie tylko trasę . Nic więcej.
Leszek Skupin napisał(a):Ja po każdym takim intensywnym urlopie powtarzam sobie - następne wakacje bedą stacjonarne z totalnym lenistwem i co z tego wychodzi są coraz bardziej intensywne