Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Grebaštica

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
papciu
Globtroter
Grebaštica

Nieprzeczytany postnapisał(a) papciu » 07.03.2007 13:33

Witam wszystkich wielbicieli Chorwacji.
W tym roku ponownie wybieram się do tego pięknego kraju. W pierwszej wersji miała to być miejscowość Sevid. Niestety z przyczyn niezależnych musiałem zmienić miejscowość. W tym roku kieruję się do Grebaštica. Czy ktoś z forumowiczów wie coś na temat tej miejscowości, jakie plaże , atrakcje i tym podobne. Czekam na wiadomości i w miarę możliwości zdjęcia.

Pozdrawiam
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.03.2007 13:41

http://www.rich72.ao.pl/

Tu masz trochę fotek z 2004 roku. Plaża całkiem przyzwoita, jednak sama miejscowość to totalna dziura, przynajmniej tak było we wrześniu :wink:
papciu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) papciu » 07.03.2007 13:55

Dziei za fotki, bardziej inetresowały mnie plaże. W tym roku paluje trochę samotności. Mam nadzieje , że ta miejscowosc pozowli mi na to.
hrehor
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrehor » 07.03.2007 16:31

8) miłego wypoczynku . :D :D
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 18.03.2007 21:05

Witam.Byliśmy tam rok temu w lipcu,miejscowość położona nad zatoką o tej samej nazwie.Mała miejscowość,cisza spokój,plaże żwirowe mogą być,polaków bardzo mało przeważnie Czesi i Węgrzy.Jeden sklep-kartą można płacić,dwie lub trzy lodziarnie,przy plazy jedna knajpa,druga za szosą.W soboty gra zespół przy plaży,promenada krótka.Pytaj-odpowiem.Udanego wypoczynku.
papciu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) papciu » 19.03.2007 12:20

Witam
Bardzo dziękuję za informację. Oczywiście korzystam z Twojej wiedzy i od razy pytam,. Czy można tez trafić na jakieś małe skaliste plażyczki.
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 19.03.2007 18:56

Tak, znajdziesz tam kamienisto-skaliste,tam opalały się Czeszki bez strojów kąpielowych,lub przebywały pary żeby się wyciszyć,my tam łapaliśmy ryby rano o 5godz a wiele pań przychodziło rano żeby popływać nago. My mieliśmy dwie plaże blisko żwirowe,mieliśmy wybór tu albo tu, na plaży20% topless,aha przy promenadzie były jaszcze knajpki.Kiedy jedziecie-skąd,jakie biuro. My byliśmy z biura Holiday-Home piękny apartament 105m.Czy pierwszy raz jedziecie. My w tym roku jedziemy na przełomie czerwca-lipca w ciemno.
papciu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) papciu » 20.03.2007 10:16

Dzięki za wiadomość. Jedziemy w cztery osoby z okolic Szczecina. będziemy tam od 4.08.d0 14.08. Mamy rezerwacje na kwaterze prywatnej . Dogadaliśmy sie przez Adriatic.hr. Ja byłem już w ubiegłym roku w Rogoznicy i było super i dlatego namówiłem znajomych. Ze zdjęć i opisu z oferty z biura wynika, że apartament wygląda bardzo dobrze. Zobaczymy na miejscy. W ubiegłym roku jechałem z adriaticy. net i muszę przyznać, że byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Warunki były lepsze niż na zdjęciach.

Pozdrawiam :lol:
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 20.03.2007 20:08

Adriatic.hr bardzo dobre biuro,znajomi chwalili,zawsze byli zadowoleni.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone