Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

gratulacje!

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
meeg
Cromaniak
gratulacje!

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 28.01.2004 11:11

Gratuluję reprezentacji Chorwacji w piłce ręcznej za pokonanie Szwedów! Brawo!
patrykoo7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) patrykoo7 » 28.01.2004 17:20

Podzielam opinie :)
Było nerwowo ale ...........
pozdrawiam
jacek gryczewski
Cromaniak
pilka

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 29.01.2004 12:25

:) wynik byl z gory do przewidzenia:) ,my tez gralismy latem z druzyna Frano ,Mato,i innymi w pilke na plazy w Orasiacu ale lanie dostalismy duzo wieksze niz nasza reprezentacja ;) ale gospodzarze zachowali sie niezwykle uprzejmie i jak zwykle mecz omawialismy w nocy przy Rakijce ;) pozdrawiam was Frankowcy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.01.2004 19:29

Czyżby zaistniała na forum powolutku kolumna sportowa?
Pzdr
jacek gryczewski
Cromaniak
moze

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 30.01.2004 08:23

moze warto zalozyc taka kolumne :) Toc to ponoc samoz drowie :)
Gajus.ems
Cromaniak
Chorwacja-sport

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 30.01.2004 10:12

Kolumna sportowa ? Dobry pomysł ! Ja osobiście jestem sympatykiem sportu, od dziecka kibicuję drużynie piłkarskiej Śląska Wrocław. Oglądałem na żywo mecze pucharowe Śląska, teraz oglądam na żywo III-ligowe./ zaznaczam,że obce mi są wszelkie antagonizmy/. Po reprezentacji Polski i Śląsku kibicuję reprezentacji CHorwacji i Hajdukowi Split. Z tego powodu w Dalmacji spotkały mnie przyjemne rzeczy w postaci uznania u miejscowych, zaproszono mnie na degustację mocniejszych trunkówz fanami Hajduka. A tak wogóle to Chorwaci sa wyjątkowo usportowionym narodem, gdyby mieli kapitał taki jak na zachodzie Europy, to bez pomocy obcokrajowców byliby mistrzami w niemalże każdej grze zespołowej,nie zapominając o fantastycznym rodzeństwie narciarzy alpejskich .
Ostatnio edytowano 30.01.2004 12:18 przez Gajus.ems, łącznie edytowano 1 raz
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 30.01.2004 11:55

Ja też śledzę wydarzenia sportowe, a piłka ręczna (chyba dlatego że jestem z Lublina) jest mi bliska. Pamiętam jeszcze potyczki dawnego Monteksu z Podravką... To były czasy...
A ostatnio rozśmieszył mnie komentarz w jakimś radiu, że Polacy mają szansę na zwycięstwo z Chorwacją w piłce wodnej - w meczu ostatniej dla nas szansy o grę na olipiadzie. Nasze szanse przy Chorwatach są jak szanse żółwia w wyścigu z gepartem... co zresztą potwierdziło to spotkanie.

pozdrawiam
meeg
Kitora
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kitora » 30.01.2004 13:51

Gajus popieram - HNK Hajduk Split
Obrazek
jacek gryczewski
Cromaniak
pilka wodna

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 30.01.2004 15:01

mowicie ze to mial byc mecz ostatniejsz szansy dka polakow hehehehhee mielismy wygrac w pike wodna z nimi hahahaha ale sie dawno tak nie usmialem szkoda ze nie slyszalem tego komentarza w radiu hihihhiiihih
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 02.02.2004 09:52

Polacy (a szczególnie komentatorzy sportowi) zawsze marzą o szczytach i w swoich marzeniach są niestety pozbawieni obiektywizmu. A my kibice, załamani kolejnymi porażkami, możemy się tylko gorzko pośmiać z tych niezamierzonych komentatorskich dowcipów.

pozdrawiam
meeg

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone