Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gratulacje ... pozostałość po KALENDARZU DO OGLĄDANIA

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 29.06.2007 22:00

A to ja; chyba Ci super, super medal ufundujemy za tak wnikliwy kalendarz naszych cromaniackich wyjazdów. Doprawdy, osobiście jestem pod wrażeniem... :papa:
natkanpl
Croentuzjasta
Pytanie

Nieprzeczytany postnapisał(a) natkanpl » 01.07.2007 12:06

Witam jestem tu na forum nowy mam pytanie jak zgadać sie z kimś za wspony wyjazd my chemy jechać gdzies w okolice BRELA BAŚKA VODA może znajdziemy kogoś w podobnym teminie my 15.08-31.08 proszę o odpowiedz
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 01.07.2007 12:43

majeczka napisał(a):A to ja; chyba Ci super, super medal ufundujemy za tak wnikliwy kalendarz naszych cromaniackich wyjazdów. Doprawdy, osobiście jestem pod wrażeniem... :papa:

To ja się dorzucam do medalu. Naprawdę dobra robota. Dziękujemy Ci.
Pozdrawiam
Łukasz
grzesasia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesasia » 26.07.2007 14:04

SłOWA UZNANIA śWIETNA ROBOTA.
POZDRO
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 30.07.2007 22:58

Admin ma przykaz :oczko_usmiech: żeby sprzątnąć ten wątek
(powstały na czas problemów technicznych z wyświetlaniem się w całości pierwszego postu z oryginalnego wątku kalendarzowego)

Dziękuję za uznanie :D

Zamykam wątek i zapraszam do kalendarza wyjazdowego z wpisami :D

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone