Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gratulacje Polakom

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leon
Cromaniak
Gratulacje Polakom

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 03.06.2006 21:30

Witam kochanih Polakow,
i serdecznie gratuluje wigrania meczu z moimy rodakamy (ktorzy tak blado grali ze az miszlale ze im kazda chwile wiblakna te czerwone pola na koszulkach). Choc mecz nie byl zbit ciekawi i widokowi jednak Polaci wikorzistaly szanse i wygrali. Ba...mialiszcie tez kilka ladnich kontraatakow. Mam nadzieje ze ta wygrana pobudzi emocje wszrod pilkazy i ze w prziszlich meczach dadzo wszistko z siebie grajanc za bialoczerwona flage, a z drugej stroni i dla kibicow ktori ich dzisz naprawde niezlie popieraly. Najbardziej bim wolal jednak ze by Polaci skroili Niemcow (jak kiedisz chorwaci) w swej grupie.
Dzisz mialiszcie duzo kibicow, gratuluje. Chorwaci bendo pod tym wzglendem mialy problem jak sie zow spotkamy w finale ze bendzecie mialy przewage w kibicach. Ale i kogo tam caly stadion bendzie bialo czerwoni bo to sa i nasze kolory.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2006 21:39

Terminarz mistrzostw nam sprzyja :lol:
Możemy się spotkać dopiero w półfinale lub finale :lol: :lol:
Wszystko w nogach ( i głowach) waszych i naszych piłkarzy.
:papa:
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 03.06.2006 21:43

Nie martw się to co nasza drużyna pokazała we wtorek z Kolumbią, a dzisiaj z wami to ziemia i niebo, a ja pamiętam wasze mecze ze szwecją i argentyną i jeden eliminacyjny oglądany w cro, to napewno będzie to wyglądało inaczej :)
Do finału będzie biało-czerwono i bez burd.
Przemek
p.s. a propos tego ostatniego dzisiaj w moim mieści ( jak donoszą media ) pobili się kibice jednej drużyny - to jest szczyt debilizmu...
gospodarz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) gospodarz » 03.06.2006 21:44

Dziękujemy za gratulacje :D
Dokopcie Brazylijczykom :!:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.06.2006 21:49

Leon - dzięki.Chorwaci zagrali niezły mecz,nasi też poprawili nam nastroje po meczu z Kolumbią.I tak samo jak Ty mam nadzieję,że "skroimy"Niemców,a Wam serdecznie życzę abyście dokopali Brazylii.
Pozdrav.
artur 29
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur 29 » 03.06.2006 22:10

Ja sobie myśle... następne mistrzostwa w Chrwacjii spdzę i Polacy znowu dostaną w d...., może trzeba przestać jeździc do Cro.[/code]
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 03.06.2006 22:34

Nie wiem czy ja sie przesłyszłem ale nasz wspaniały "debilny " komentator kilka razy nazywał drużyne chorwacką, pod nazwą serbowie czy miał racje, bo gdyby to chorwaci szłyszeli......, ale takich mamy komentatorów.
Publicznie składam SAMOKRYTYKĘ bo stawiałem 2;1 dla Chorwacji.
Już posypałem głowę popiołem.
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 03.06.2006 22:59

Leon mam pytanie
Gdzie można znaleźć wykaz meczy transmitowanych przez Chorwacka TV?
Chodzi mi głównie o mecze Polaków czy będą pokazywane, ale też Czechów
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 03.06.2006 23:47

Leonie :D

Bylam na meczu, wrocilam, jestem pod niesamowitym wrazeniem kontaktow polsko-chorackich :D
Po meczu machalismy szalikiem POLSKA z czapeczka Hajduka i muzyka MPT :D :D
Chorwaci zdebieli :D :D
Na zyczenie wlaczylam "Cavoglave" :D
A co do barw to rzeczywiscie czesto mialam problemy czy to nasi czy nasi :D :D :D
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 03.06.2006 23:48

..mitam....ja nie jestem kibicem ktory to sledzi poniewarz TV malo oglandam.....ze bendzie wazni mecz widze w sklepie
W ladowce z piwem jest cierzko trafic na zymne...poniewarz ruch jest duzy...czyli wieczorem mecz....
AguUsKa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AguUsKa » 04.06.2006 14:08

To prawda ze Boruc pokazal "Fuck you" chorwackim kibicom?
Nie widzialam meczu bo bylam na innym.
PS.A moze macie chorawckie przyspiewaki cos w stylu "Do boju Polsko| Torzewskigo itp.itd.
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 04.06.2006 14:45

wczoraj bylem na duzych zakupach pod Berlinem i mam cos dla fanow futbolu

mozna zrobic tapete lub po prostu wydrukowac

http://www.ciszewski.com/fifa.jpg
dariusz73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dariusz73 » 04.06.2006 14:53

Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 04.06.2006 15:23

....jezeli pokazal ten gest to mu ja nie biore za zle przeciez to jest bramkaz, oni sie zucaja na ziemie (co nie jest normalni odruch dla czlowieka) i jezeli chodzi o bramkazy to na nich pacze "z primuzeniem oka".....
blacha
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blacha » 04.06.2006 16:38

heheehe,dobre...jakos nie patrzylem nigdy na bramkarzy z przymruzeniem oka...musze sprobowac... :D
Następna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Gratulacje Polakom
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies