banalna77 napisał(a):czytałam ale kontakt z właścicielką trwa długo, tzn.odpisuje po długim czasie, chodzi mi konkretnie o apartament dla 4 osób, może widziałeś? Właścicielka tych apartamentów odpisała że są, tylko nie wiem czy to są dwa pokoje , czy typu studio , że kuchnia i jeden pokój cztero osobowy.. na stronie zdjecia, ale gubie się w nich( no może nie kumata jestem:) bo ze zdjęc wychodzi że tak jak wyżej pisałam, a pani odpisała, sypialnia i pokój i nie wiem jak naprawde jest..?
banalna77 napisał(a):Napisałam, tylko czekam na odpowiedz, czytałam wątek , ale właśnie chodziło mi o to czy ktoś był w apartamencie 4 osobowym, i może powiedzieć jaki układ tego apartamentu:) bo naprawde nie moge załapać:) a jeszcze jedno pytanie, czy do apartamentu z plaży , bardzo pod górke?
banalna77 napisał(a):Dziękuje za info, mam nadzieje że jakoś "dogadam" się z właścicielką i zrozumiemy się obie o co chodzi, czyli jak najbardziej polecasz tą miejscówke? wiem że bylo wyżej, ale wiesz ja kobitka jestem i musze jeszcze raz zapytac..
banalna77 napisał(a):Dzięki za konkretne informacje
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne