Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gradac - ciekawe wycieczki

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ttom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ttom » 06.06.2012 20:27

pasażer napisał(a):ttom napisz coś więcej o wejściu na Sv. Ilija. Ile czasu zajęło, jak trudny szlak... Najlepiej w w/w temacie ale można i tu.

pozdrav p

Nie jestem pewien, czy to na pewno był Sv.Ilija, ale dotarliśmy szlakiem na szczyt, gdzie było takie ogromne wypłaszczenie z super widokiem na Gradać, Hvar, Peljesać, a w drugą stronę przy dobrej pogodzie widać nawet coś Bośniackiego. Szlak spokojny, wyżej troszkę ekspozycji, ale wszystko bezpieczne. Wycieczka tam i z powrotem zajęła nam, nie wiem, pół dnia ? Mogę dać kilka fotek na maila, niestety nadal nie umiem wstawiać fotek.
Rafał78
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 07.06.2012 10:27

ttom napisał(a):
pasażer napisał(a):ttom napisz coś więcej o wejściu na Sv. Ilija. Ile czasu zajęło, jak trudny szlak... Najlepiej w w/w temacie ale można i tu.

pozdrav p

Nie jestem pewien, czy to na pewno był Sv.Ilija, ale dotarliśmy szlakiem na szczyt, gdzie było takie ogromne wypłaszczenie z super widokiem na Gradać, Hvar, Peljesać, a w drugą stronę przy dobrej pogodzie widać nawet coś Bośniackiego. Szlak spokojny, wyżej troszkę ekspozycji, ale wszystko bezpieczne. Wycieczka tam i z powrotem zajęła nam, nie wiem, pół dnia ? Mogę dać kilka fotek na maila, niestety nadal nie umiem wstawiać fotek.

Ja chętnie poprosze .
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Będziemy w Gradac w lipcu.Skąd zaczyna się szlak?
pozdrav
casperud
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) casperud » 07.06.2012 15:05

Ja również poproszę na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wraz z rodziną będziemy gościć w Gradac od połowy lipca.
Dzięki
ttom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ttom » 07.06.2012 21:25

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Fotki poleciały do Was.
casperud
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) casperud » 07.06.2012 22:07

Dzięki za zdjęcia. Jednak jeszcze jedno pytanie czy podejście na szczyt zaczyna się w Briście?
Rafał78
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał78 » 08.06.2012 06:46

ttom napisał(a):kkchorzow@tlen.pl, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Fotki poleciały do Was.

Dzięki wielkie. :D

casperud napisał(a):Jednak jeszcze jedno pytanie czy podejście na szczyt zaczyna się w Briście?

Z tego co zrozumiałem to podejście zaczyna w Gradac.Może się spotkamy na szczycie
będziemy od 10-24.07. :D
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Gradac - ciekawe wycieczki - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone