jara napisał(a):Witam.
Szukam fachowca od AutoMapy. Pomożecie?
FUX napisał(a):Nie wiem, jak można się zgubić, jadąc do cro...
.
auto_gt napisał(a):Tego o ustawieniach nie wiedziałem , ale przyznasz że ten sposób jest trochę niewygodny ,
auto_gt napisał(a):Policja jest wyczulona i jak widzi urządzenie nawi to zapyta o licencję , jeśli się jdzie na piracie mogą być kłopoty.
W Słowacji uważajcie, bo tam przepis że na szybie przedniej nie może być przyklejona Nawi , będzie "pokuta"
jara napisał(a):Ustalam trasę, z punktami przelotowymi, tak, jak chcę jechać, z punktu A do punktu B, zapisuję. Odpalam nawi, wczytuję trasę i...nic.Cała trasa jest widoczna na ekranie, kursor też, ale nic się nie dzieje. Ustalanie miejsca docelowego od początku odpala nawigowanie, tylko to już nie jest ta trasa, którą sobie wymarzyłem. Ot i to mój problem.
jara napisał(a):Ustalam trasę, z punktami przelotowymi, tak, jak chcę jechać, z punktu A do punktu B, zapisuję. Odpalam nawi, wczytuję trasę i...nic.Cała trasa jest widoczna na ekranie, kursor też, ale nic się nie dzieje. Ustalanie miejsca docelowego od początku odpala nawigowanie, tylko to już nie jest ta trasa, którą sobie wymarzyłem. Ot i to mój problem.
szaki17 napisał(a):jara napisał(a):Ustalam trasę, z punktami przelotowymi, tak, jak chcę jechać, z punktu A do punktu B, zapisuję. Odpalam nawi, wczytuję trasę i...nic.Cała trasa jest widoczna na ekranie, kursor też, ale nic się nie dzieje. Ustalanie miejsca docelowego od początku odpala nawigowanie, tylko to już nie jest ta trasa, którą sobie wymarzyłem. Ot i to mój problem.
Z jakiego miejsca wczytujesz trasę i jak ją zapisujesz, napisz krok po kroku ? spróbuj tak: Menu-Trasa-Modyfikuj-Wczytaj-Z dysku -(tam powinna być zapisana twoja trasa)
tak robię, ona na ekranie się wyświetla, cała, w dużej skali, z kursorem na starcie, lecz nie nawiguje.