napisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2010 10:20
Wbrew temu co zapowiedziałem wcześniej, zaczynam powoli zastanawiać się nad navigacją...mam tu na myśli łatwiejsze poruszanie się po polskich miastach i adresach ale naturalnie chcę już aby były i mapy Europy...
Zależy mi na takich rzeczy jak asystent pasa ruchu, info o korkach i tego typu duperele ( wejście na kartę pamięci ) ale bez filmów, muzyki etc. ...ekran max. 4, 3 - chyba wystarczy...
Zastanawiam się nad Navigon, Becker, NavRoad - ogólnie to jestem zielony w tym temacie dlatego postanowiłem bez wstydu poradzić się długoletnich użytkowników navi ( jackkiller ?
)...
Przeczesałem już wiele wątków na ten temat ale dalej nie mam jasnego rozeznania - wytypowałem tylko te trzy firmy...może jakaś pomoc, sugestie, opinie...a może ktoś przekona do czegoś innego ?
Nie śpieszy się, planuję kupić najpóźniej do czerwca tak aby wybór był naprawdę zadowalający, sytuacja na drogach zmienia się z miesiąca na miesiąc więc wolę trochę poczekać jeszcze do lata...
Cena do 700 - 800 zł chyba, że nie ma sensu tyle dawać...to ma być uzupełnienie mapy papierowej i wiedzy...
Pzdr