piotrs napisał(a):Automapa wydała kolejną aktualizację map w tym roku 6.5.0.1076. Cro ma dość fajne pokrycie (sprawdziłem w znanych miejscach). Polecam
Halszka napisał(a):W dniu 16.09.2010 w Promajnie przy ul. Obala 40 parking miejsce nr 5 zostawiłam mój POI Asus uczciwego znalazce proszę o kontakt. Baterie są bardzo słabe po wyładowaniu nie będzie przydatny wszelkie akcesoria pozostały u mnie. (mam nadzieje że znalazcą jest nasz rodak)
mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
fafikdog napisał(a):Halszka napisał(a):W dniu 16.09.2010 w Promajnie przy ul. Obala 40 parking miejsce nr 5 zostawiłam mój POI Asus uczciwego znalazce proszę o kontakt. Baterie są bardzo słabe po wyładowaniu nie będzie przydatny wszelkie akcesoria pozostały u mnie. (mam nadzieje że znalazcą jest nasz rodak)
mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ja z kolei zgubiłem swojego Pocket'a MIO P360 kilka kilometrów przed Starim Grad'em (przy drodze) od strony Jelsy (w. Hvar).
Jakoś nie liczę, że znalazca odda
MWN napisał(a):Jeśli chodzi o PL to AM jest bez konkurencji - wiadomo!
Ale bardziej interesuje mnie pokrycie mniejszych miejscowości w CRO: jak Orebic, chociażby. Trasy "przelotowe" moja AM EU ma, ale właśnie szczegóły mnie bardziej interesują.
No i ktoś pisze, że Hołek prowadził go w CRO, a ja mam pytanie: czy wersja AM EU nie jest dziełem NavRoad Map i nie posiada Hołka jako swojego zapowiadacza; czy może jest jakaś inna wersja AM UE o której nic nie wiem? Szukam po prosto najdokładniejszej wersji map europy zwłaszcza południowej.