http://www.symbian-freeware.com/downloa ... ition.html
Bardo fajna rzecz. Taki przewodnik na komórkę o Chorwacji. Wiele ciekawych informacji i szybki do nich dostęp.
Crokuski napisał(a):http://www.symbian-freeware.com/download-mobiexplore-croatia-v1-00-for-s60-3rd-edition.html
Bardo fajna rzecz. Taki przewodnik na komórkę o Chorwacji. Wiele ciekawych informacji i szybki do nich dostęp.
alpin napisał(a):Na Europe zdecydowanie polecam IGO sprawdzone kilkakrotnie.
natomiast jeśli chodzi o Polske to zdecydowanie lepsza jest Automapa.
tomb napisał(a):alpin napisał(a):Na Europe zdecydowanie polecam IGO sprawdzone kilkakrotnie.
natomiast jeśli chodzi o Polske to zdecydowanie lepsza jest Automapa.
Nie wiem, czemu wszyscy tak się zachwycają Automapą. W zeszłym roku wypróbowałem najnowszą wtedy Automapę 5.0. Fakt, że program ma mnóstwo bajerów (średnio wg mnie potrzebnych, ale to kwestia gustu). Mapa Polski jest dobra, ale w porównaniu do mapy Polski Igo 8.0 jest zauważalnie gorsza. Ok, Igo nie ma 3d, ale w przeciwieństwie do Automapy potrafi mnie zaprowadzić nie tylko pod mój blok, ale dokładnie do bramy garażu.
A co do Chorwacji, Automapą jest zupełną tragedią. Równie dobrze po przekroczeniu granicy węgierskiej można ją wyłączyć. Igo wypróbuję w tym roku, chociaż też nie spodziewam się rewelacji.
claude napisał(a):Automape omijam z daleka ale jesli chodzi o I-GO i mapy Chorwacji to sa 3 rodzaje ->Croatia Navigo Sistem 090403, Croatia TeleAtlas 090218 i starsza od Navteq-a 081204.
infonet napisał(a):Używam nawigacji od pięciu lat. Powiem krótko: Automapa jest najlepszym programem do nawigacji po Polsce. Natomiast w przypadku Europy - mogę polecić tylko i wyłącznie IGO. Przejechałem na nim całą Europę Zachodnią (Niemcy, Austria, Francja, Włochy, Szwajcaria oraz całe Bałkany (Bośnia, Serbia, Chorwacja, Czarnogóra). Nigdy nie miałem problemów z trasą.
Owszem, raz tylko - jadąc z Belgradu do Szegedu IGO poprowadziło mnie przez 40 km drogi polnej przez las, co potem okazało się moim błędem, bowiem będąc w Belgradzie włączyłem tryb pieszego w celu odnalezienia bankomatu i potem zapomniałem ten tryb wyłączyć