napisał(a) who » 24.05.2008 21:36
Trzeci sezon korzystam z Fujitsu-Siemens Loox N560. Ma to zegar 624MHz i wyświetlacz VGA. Na karcie SD - iGo2006(cała Eu) i Auto Mapa(tylko Polska). Działa b. szybko. iGo w zupełności mi wystarcza. Prosty, przyjazny interfejs. Za każdym razem/wyjazdem - nie zawiodłem się. Co prawda pokrycie Eu zachodniej bije na głowę dawne demoludy, ale i tak jest OK. Natomiast od niedawna mam do dyspozycji oryginalną nawigację RTI w V70. Dwie płyty DVD - jedna tylko Eu zachodnia, druga - Polska, pewnie dawne KDL-e i także Eu zachodnia. Muszę pogrzebać, sprawdzić co tam jest, choć już teraz szczegółowość pokrycia Polski wywarła niezłe na mnie wrażenie. Cholera, Szwedy są praktyczne - dla wygody: nawigację można obsługiwać z kierownicy, jak i osobnym pilotem. Duuuży, wysuwany z podszybia wyświetlacz...
BTW dziś w Elektro World-zie widziałem iGo2006 na Europę wschodnią. Cena ok. 550PLN. Napisane było na opakowaniu, że m.in. Chorwacja ma szczegółowe pokrycie. Widział ktoś z Państwa tę wersję iGo? Używał ktoś może? Warto nabyć?