daisykf napisał(a):Pojawiła się nowa mapa Chorwacji do I-go, jest już nowy odcinek autostrady. Poruszałem sie z tym systemem 3 razy Polska-Słowacja-Węgry-Chorwacja bez uwag OK.
Z kiedy ta nowa mapa,jaka data ?
daisykf napisał(a):Pojawiła się nowa mapa Chorwacji do I-go, jest już nowy odcinek autostrady. Poruszałem sie z tym systemem 3 razy Polska-Słowacja-Węgry-Chorwacja bez uwag OK.
MWN napisał(a):Co do dokładnożci mojego MIO to nie moze być inna niż iGO bo ma te same mapy Tele Atlasa.
arten napisał(a):Uważam że dokładność map GPS-owych Chorwacji pozostawia wiele do życzenia.Na przykład porównywanie map z serii TomToma i Automapy 4 wypada dość kiepsko jeśli chodzi o dokładność odwzorowania pobocznych dróg ponieważ oba te populane programy korzystają z tych samych źródeł map firmy TeleAtlas (czy jakoś tak).
daisykf napisał(a):Haweł napisał(a):Mozna prosic dokladny symbol i producenta tej mapki,ktora podales ?
Gdzieś sciągnąłem i mam w soim PDA
W tej wersji jest np. dokładnie miasto korcula z uliczkami i ich nazwami.
Haweł napisał(a):Gdzie znalazles ta mapke ? Jaki to symbol dokladnie ? Chcialbym ja przetestowac czy jest nowsza od mojej,po tym symbolu co podales,nic mi nie mowi.