Masło napisał(a):Jeżeli chodzi o mapy do Garmina czy to na autonomiczną nawigacje czy telefon z Symbianem to polecam mapę Adria Route w wersji 2.0.
http://garmin.pl/tech/index.php?mod=new ... ct=article
Szczegółowość jest naprawdę duża i sądzę że zadowoli każdego z was.
Cena jest trochę duża ale można sie stać sie jej posiadaczem korzystając ze sklepu Torrent .
Sam używam tej mapy na zestawie Nokia E61 + GPS Nokia LD3-W wraz z GPmapą 5.0 i City Navigator Europe 2008. Wszystko sprawuje sie wyśmienicie.
Pozdrawiam
Paweł i Kasia napisał(a):nuvi 250W + City Navigator Eeurope NT 2008 + GPMapa 2007.3.
Polecam ten sprzęt, nie ma żadnych problemów z zawiszaniem, bardzo szybki, CNE2008 rewelacja, GPMapa 2007.3 jest porównywalna z automapą (ponad 1200 szczegółowych map miejscowości), koszt 1500pln w salonie autoryzowanym wraz z mapami, nie kupujcie Garminów w marketach bo zawsze mają stare mapy.
Co do mojego poprzedniego maila, to powiem, że mam kupiony ponad rok temu MIO C720 za grubo ponad 1600 zł. I musiałem wydać 100 Euro na nowsze mapy E. Wschodniej. Kiedy zobaczyłem ten nowy model byłem zachwycony: duuży ekran, cieńszy i lżejszy niż mój, ale przede wszystkim mapy: dokładne, nawet z najnowszymi odcinkami, również w Cro. Nie rozumiem za co dałem 100 E. za mapy nie tak dokładne jak w tym 320!
Puszcza41 napisał(a):Paweł i Kasia napisał(a):nuvi 250W + City Navigator Eeurope NT 2008 + GPMapa 2007.3.
Polecam ten sprzęt, nie ma żadnych problemów z zawiszaniem, bardzo szybki, CNE2008 rewelacja, GPMapa 2007.3 jest porównywalna z automapą (ponad 1200 szczegółowych map miejscowości), koszt 1500pln w salonie autoryzowanym wraz z mapami, nie kupujcie Garminów w marketach bo zawsze mają stare mapy.
Też mam to cacko i jestem bardzo zadowolony - zwłaszcza że cena tego zestawu znacznie spadła - w tej chwili w salonach firmowych Garmina 1088zł. Problem tylko z mapą Chorwacji - CNE 2008 to w przypadku Cro tylko główne drogi + kilka głównych miast (Zadar, Split, Dubrownik i inne podobnej wielkości). Z punktami POI też kiepsko to wygląda. Właściwie należałoby zainstalować dodatkową mapę szczegółową Chorwacji...
Haweł napisał(a):Duzo nowych mapek do MIOMAP i IGO 2006,ale ciezko sie dostac na strone...
http://hooligan.myftp.org/iGO-MioMap%20latest%20maps/
Jakby co to nie ja...