Dick45 napisał(a):Masz rację wszystko może być Ja miałem wszystkie dostępne mapy Jakoś najbardziej podeszła mi automapa i tą zostawiłem oczywiście nie jest to ideał
Haweł napisał(a):Dick45 napisał(a):Masz rację wszystko może być Ja miałem wszystkie dostępne mapy Jakoś najbardziej podeszła mi automapa i tą zostawiłem oczywiście nie jest to ideał
widzisz...mi AutoMapa zupelnie nie lezy...nie moge sie do niej przekonac...lub za duzo uzytkowalem iGO8...prostrze w uzytkowaniu...
Haweł napisał(a):Dick45 napisał(a):Masz rację wszystko może być Ja miałem wszystkie dostępne mapy Jakoś najbardziej podeszła mi automapa i tą zostawiłem oczywiście nie jest to ideał
widzisz...mi AutoMapa zupelnie nie lezy...nie moge sie do niej przekonac...lub za duzo uzytkowalem iGO8...prostrze w uzytkowaniu...
AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):Dick45 napisał(a):Masz rację wszystko może być Ja miałem wszystkie dostępne mapy Jakoś najbardziej podeszła mi automapa i tą zostawiłem oczywiście nie jest to ideał
Witaj trollu.Co to jest te prostrze ?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi